You are currently viewing Lucka 13 Glad Lucia med sång

Lucka 13 Glad Lucia med sång

 • Glad Lucia. Låt ljusbärarna i alla Luciatåg sprida värme, ljus och innerligt harmonisk känsla i varje hem och hus. In i hjärteroten hos oss alla.
 • Och stäm gärna upp i sång du med. Låt de inre välgörande vibrationerna smeka din själ.
 • Meditationsformen mantrasång har hjälpt mig få kraft jag inte visste var möjlig. Så välgörande och har gett mig energi och sinnesro att våga lämna fast anställning som välavlönad projektledare och satsa fullt ut i min egen verksamhet. Då jag är en trygghetssökande person så var det extra utmanande för mig.  Att våga satsa på mina drömmar.
 • Mantrasång/meditation används inom många religioner. Jag använder det inte för att tillbe någon särskild tro snarare för att väcka energier i mig och universum, frekvenser som gör gott för mig och för de jag möter.  
 • En timme varje morgon ägnade jag åt att sjunga olika mantrasånger. Mer om det senare. Det stärkte mig och gjorde min koncentration klarare, nya idéer kommer upp till ytan och jag känner ett inre lugn. Fantastiskt sätt att starta dagen på.
 • Och du behöver inte ha sångröst, det hade inte jag men nu sägs det att jag har det, så vad blir möjligt när vi försöker. Allt tänker jag.
 • Mantrasång, mantra betyder upprepning. Magiska 108 är ett sätt att skapa en positiv energifrekvens som yogisar från flera tusen år sedan räknat ut. Du upprepar frasen 108 gånger i stillhet.
 • Mantrameditation är idag forskat på i svenska sjukhus tack vare att Göran Boll, som tagit in kundaliniyogans verktyg och skapat Mediyoga (medicinsk yoga) Där är mantrameditation/mantrasång ett verktyg.
 • Vissa mantrasånger är särskilt läkande för hjärtat har studier visat på hjärtpatienter, visst är det fantastiskt. 
 • Sök på nätet så kan du hitta ett otaligt utbud.
 • De flesta är på sanskrit. Vilket jag själv tycker är befriande eftersom jag då inte behöver tänka på betydelsen utan kan vila i de välgörande tonerna. OM man vill veta betydelse går det att ta reda på huvudinnehållet. 

”I am bountiful, I am blissfull, I am beautiful I am.” (Finns på Spotify) Tar ett på engelska som förslag på en jag uppskattar. Samtidigt en självstärkande affirmation.

Vill du lära dig mer så kan du alltid boka in en personlig session med mig, går utmärkt på distans också. 

Dagens Luciabild är målad av konstnären Lena Söderström. Hon driver en charmig gårdsbutik utanför Västervik och skapar magiska bilder. Följ henne på Instagram @lenasoderstrom eller hemsida http://www.fargofantasi.se/konstkort.aspx Hon ger även ut böcker och kalendrar och vykort.

Önskar dig en så fin Lucia.

Med värme,

Jenny