You are currently viewing Energiboost dagsretreat lör 24/4 Höllviken + online

Energiboost dagsretreat lör 24/4 Höllviken + online

Välkommen på en eftermiddag att släppa stress, för dig som bestämt dig för att prioritera dig själv och din energi. Ca 3 gånger om året arrangeras retreat i min mysiga shala i Höllviken.

Släpp taget om spänningar och bjud in det du längtar efter.

kl. 9.30 samling

kl 10 Yinyoga. Stilla positioner där kroppen stöttas av kuddar, mjuk stretching utifrån dina förutsättningar. Teman är olika. Ibland Detox, renande utrensande positioner. Ibland öppna ditt hjärta, bjud in den finaste av energi att fylla dig.

Guidas varsamt in i andetaget, kroppen, känslan och det som är. Var med dina känslor och släpp taget om det som inte gynnar dig. Få igång din livskraft. Avslutas med meditation. Ofta använder jag Mantrasång. Ljudningen stimulerar vagusnerven, är en inre smekning för att lugna hela ditt nervsystem.

kl 12.30 Lunch. Hemmalagad med kärlek, veg soppa och fröknäcke (finns glutenfritt och mjölkfritt alternativ ).

kl 13.30 Rogivande liggande positioner och flödande enkla sittande som hjälper dig in i avslappning. estorative och Medi/kundalini yoga kombineras. Andningsövningar. Mindfulnesstekniker hjälper dig hålla närvaro och släppa stress och slappna av. Bjud in vad du behöver just nu. Din intention gör stor skillnad.

kl 15.30 Tee, frukt och rawboll. Förtrolig delning av upplevelser.

kl 16.00 Avslutning

Lämna ett svar