You are currently viewing Retreatresa till Spanien!

Retreatresa till Spanien!

2017-04-26 till 2017-04-30. Kom ut ur vinterdvalan 2017 som en ny människa full av energi och livslust i ditt sanna jag.

Tid för eftertanke, tid för dig att ladda batterierna

För dig som vill landa in i hela dig i en kärleksfull och inspirerande miljö. Res bort och komma hem i ditt inre.

Föreställ dig… vårsolens värme mot din hud. Utrymme för att bara vara dig själv fullt ut. Inga måsten. Följ flödet. Andas. Stillhet. Rörelse. Sand mellan tårna och havsaltsdoft i näsan.

Finns du ofta där för alla andra och glömmer av dig själv många gånger? Bankar ditt hjärta lite extra vid tanken på att unna dig denna resan, då är den förmodligen menad för dig. På denna unika retreatresa ger du dig själv möjlighet att komma bort från det vardagliga och landa in i dig själv. I en väl utvald vacker miljö som gör gott för såväl kropp, knopp och själ. Väggled av coacher vars personliga värme och expertis hjälper dig dit du vill och önskar

 • Välkomstsamling onsdag 2017-04-26 kl 18.
  Retreat avslutad söndag 2017-04-30 kl 10.

Om du önskar komma tidigare alt/åka hem senare kan du själv ordna med extra övernattningar med hotellet i mån av plats. Tillkommer, flyg, samt middag och dryck på kvällen och ev ytterligare transporter och egna utlägg.

Alicante i Spanien

Väl utvald vid Spaniens kust ses vi i Alicante. Charmig äldre bilfri stadsdel och med havet på 5 minuters avstånd väcks alla dina sinnen till liv igen. På en plats med jordad känsla av att tiden står stilla.Vi bor på charmiga Hotel Les Monges Palace i den gamla delen av Alicante, med en takterass att blicka över staden under bar himmel. Mysiga små gränder där bilar inte tar sig fram och du kan gå frivilligt vilse bortom tid och rum. 5 minuter promenad till sandstranden och havet som en vacker kraftplats. Vid havet kommer vi göra yoga en gång per dag för den som vill.

Frieda och Jenny finns där och coachar och stöttar dig tillsammans i grupp, hela vägen där du är just och dit du önskar. Vi gör även helande övningar, äter god hälsosam mat och välgörande yoga. Både yin och hatha yoga, anpassad för såväl nybörjare som erfarna. Rita, skriv, använd hela dig för att forma din framtid. Frieda kommer från Holland och har i många år tagit emot människor till Alicante för att skapa sin livsvision, se mer info på ”Live a sparkling life”

Du kan flyga Köpenhamn-Alicante. Förslag på prisvärd flygmöjlighet: Ryanair Priserna går upp närmare avresa, så boka asap, men avvakta till din anmälan är bekräftad. Går att åka transferbuss enkelt och billigt. Vi skapar även en sluten FB-grupp där samåkning från flyg kan arrangeras. Annars finns buss lättillgängligt och billigt. Restaurangpriser är ungefär som i Sverige. Ange i anmälan om du har speciella kostönskemål.

Skicka in en intresseanmälan (längst ned på denna sidan). Du är även varmt välkommen att kontakta Jenny för frågor via mail, eller så kan du ringa eller sms:a på 0709-40 50 09.

Exempel på dagsprogram

I tyska möbelkonstnären Anjas vackra boning med feminin energi samlas vi för workshops, för kreativitet, stillhet och samtal/sharing, mitt i en varm konstinstallation som omfamnar oss. Detta är ett exempel på hur ett dagsprogram kan se ut. Jenny och Frieda kommer använda sin intuition och känna in gruppens behov. Du behöver inte vara vältränad för att kunna utföra yogan och du behöver inte ha yogaerfarenhet. Yogan anpassas så att både nya och erfarna yogisar får glädje av yogan och resan och workshops i sin helhet.

 • Yoga (Yin eller hatha) alternativt vägledd meditation på stranden
  Frukost
  Workshop i tillitsfull miljö (transformativa övning för personlig utveckling, mitt sanna jag, min livsvision, mindfullness)
  Hemlagad god välgörande lunch under tystnad
  Egen tid
  Väggledd meditation/stillhet/yoga/mindfull promenad.
  Gemensam middag på stan (första och sista middagen möjlighet att följa med i grupp, de andra två middagarna fritt val)

Pris: 5 990kr

Fyra övernattningar på hotel, frukost och lunch. Yoga, vägledda meditationer, workshops, helande övningar, skapa din livsvision och livsbejakande samtal i grupp.
Kursen skickas som faktura dit du önskar.

Recensioner:

”Yogapasset med Jenny gav mig en enorm känsla av välbefinnande. Mycket tack vare Jennys kärleksfulla utstrålning och förmåga att skapa tillit och trygghet.” – Lena

”Hon är lekfull och följsam men hjälper mig att hålla tråden. Eftersom hon visar mig respekt och jag känner att hon är kärleksfull så vågar jag öppna mig i de känsligaste frågorna. Det gör att jag kan vara totalt ärlig mot mig själv så att jag kommer fortare framåt. Jenny får mig att må bra och tycka om mig själv!” – Susann

Med en helhets metod lyckas Frieda få dig att tänka på din framtid och utveckling. Hon arbetar med din kropp, dina sinnen, med rörelser och meditation. Hon tar dig till inspirerande platser och tar hand om dig på bästa sätt, så att du har tid att fokusera på att göra din plan. Resultaten är häpnadsväckande, hon låser upp saker du inte trodde du hade i dig!” – Kris