You are currently viewing Yinyoga torsdagar kl 19.30

Yinyoga torsdagar kl 19.30

Mjukt stretchar vi ut kroppen utifrån dina förutsättningar. Får igång ditt naturliga energiflöde. Ca 5 min i varje position, som är sittande eller liggande. 

Stillheten hjälper bindväven, som omsluter dina muskler att mjukna på djupet och öppna upp för ny energi och läkning. Välgörande för rygg, ligament och mental själslig träning.

Låt tankarna och stressen rinna av. Varsam guidning in i ditt andetag i varje position. Ökar kroppskännedom och acceptans till det som är i ökad tillit. Gynnsamt för såväl den vältränade som den stillasittande.

Kursen får du fördjupade kunskaper i yinyogans olika positioner och klasserna berör olika kroppsdelar och teman. 

Klassen avrundas alltid med Savasanna och ibland med en meditation eller mantrasång.

För dig som uppskattar en liten trygg grupp på max 11 personer. Inga förkunskaper behövs.

Allt finns på plats för dig i form av ekologiska materialval i form av mjuk ullmatta, filt, klossar och bolster (kudde) som stöttar din kropp, efter dina förutsättningar.
 
Testund efter ingår för dig som vill.
 

Kursen är igång men varje vecka finns det plats ändå. Enda kravet är att du gått på yinyoga en gång tidigare så du känner till konceptet. Jag har öppna yinklasser utvalda söndagar.

Klicka här och gå in och boka din plats, välj ”Yin yoga drop in på Kurs.”

 Anmälan:

 1. Stäm av att plats finns; maila: jenny@professionellcoach.se 

2. Betala 1690kr (= bokning) till swish : 1231793462 alt bankgiro 5126-3911. Ange ”namn, yogakurs, 24/1.” Säg till om du önskar dela upp i flera betalningar så löser vi det alternativt betala efter löning.

Du får ta igen 2st anmälda (senast 24h före) missade tillfällen på en öppna klasser under terminen. Gäller som friskvård, kvitto kommer inom någon vecka på din mailadress du anmält.

Plats: Flow Academy, Skogsviksvägen 36 (baksidan ner i källaren), Höllviken. 
P-plats längre upp på gatan (P-skiva)
 
Ditt välbefinnande – min glädje.
 
Hjärtligt välkomna,
Jenny
barnets position