You are currently viewing Awaken your intuition & soul – Höllviken – kursstart 18/4

Awaken your intuition & soul – Höllviken – kursstart 18/4

Längtar du efter sammanhang i gemenskap med likasinnande som skapar nya möjligheter för dig, din energi, din hälsa och din utveckling?

Varmt välkommen till en vår för dig att blomma ut i en stärkande ljuscirkel.

En cirkel som vänder sig till Dig som önskar följa Ditt hjärtats röst och stå än mer i din fulla kraft och ge mer till dig själv.

Genom samtal, meditation, kraftfulla övningar, expanderar vi vårt eget inre ljus och öppnar oss för en högre kunskap om oss själva och om Universum. Att få uppleva djupet inom dig själv nära din själ och hjärta. Bortom oron som trycks på från omvärlden i en orolig tid.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av liknande sammanhang. Kom som du är med ett öppet sinne för att utforska mer om dig själv. Bortom prestation in i en trygg gemenskap.

Passar dig som önskar få lugna stunder och släppa vardagens görande och kommer mer in i harmoni, tillit och glädje. Du bär på en fråga inom dig, du önskar en ny riktning, men vet inte hur eller vad? Borde inte livet vara mer än så här?

Kursen kommer att hjälpa dig:

– Lär dig lita på din intuition.

– Våga tro på din kraft och dina upplevelser.

– Stärk din självkänsla.

– Ta emot grupphealing och budskap. Läk blockeringar och rädslor som hindrar dig i livet.

– Vi drar även orakel kort och du lär dig olika läggningar som du kan göra för dig själv och din inre vägledning i livet.

– Varje gång mediterar vi och kommer in i våra hjärtan och släpper mer av mindets tjatter.

En stor möjlighet för ditt personliga och andliga växande med likasinnande. Du får möjlighet att ställa frågor i gruppcoaching som hjälper dig i vad du befinner dig i just nu i livet.

Känner du dig kallad är det för dig. Tveka inte fina du. Du kommer till en plats du helt kan vara dig själv. En kurs som är en gåva till dig själv som kommer göra stor skillnad för ditt inre välbefinnande.


Kursdatum; 5 tisdagar

Tid: 18.30-20.30

Datum: 18/4, 2/5, 16/5, 30/5, 13/6

Plats: Skogsviksv 36, Höllviken (ingång baksidan)

5-7 deltagare.Kostnad: 2 999kr (friskvårdsberättigande)


Boka plats via Boka direkt, så det säkert finns en plats kvar. Betalningen görs senaste 3 dagar efter till swish 1231793462 alt BG 5126-3911
och bekräftar din plats: Ange: ljuscirkel o din mailadress. Önskas delbetalning betala hälften vid anmälan och skriv del 1 av 2. Betala nästa en månad senare.

Ser framemot vackra stärkande välgörande stunder tillsammans. 
Välkommen som du är.

Med värme och kärlek,
Jenny

PS. Du som har varit med tidigare utvecklas än mer eftersom jag denna gången kommer föra in nya övningar som ger dig nya insikter.

Lämna ett svar