You are currently viewing Yinyoga i Höllviken våren 18

Yinyoga i Höllviken våren 18

Välkommen till första öppna yinyogaklass i min egna lilla studio i bottenvåningen av vårt nya hem. Känslan av att komma hem till någon och känna sig som hemma. Mysigt, enkelt och personligt. Samtidigt exklusivt eftersom gruppen är liten och alla blir sedda. Jag känner in gruppen och anpassar övningar efter er som kommer. Min önskan är att ge dig en upplevelse.
 
Bolster (kuddar), klossar, filtar, ullmattor finns här för dig.
I yin strechar vi varsamt ut helt efter din kropps förutsättningar med stöd av bolster etc. Du guidar varsamt och lär dig medvetna andetag, som du har glädje av genom hela livet.
 
För dig som önskar dricker vi te en stund efter.
 
Maila din anmälan till jenny(a)professionellcoach.se
– Yinyoga, maj-juni 2018
måndagar kl 17.30-18.45 (ej 25/6)
torsdagar kl 19-20.30 (ej 24/5, 31/5)
Måndag 4 juni erbjuder jag Restorative yoga (istället för yin). Positionerna känns igen ifrån yinyogan men här stretchar vi inte ut utan positionerna ska vara helt bekväma. Så vi tar god tid på oss att stötta upp kroppten väl. Sedan är vi i posittionerna ca 15 min med avslappnande musik. Som ett inre SPA. Djupt läkande och utmärkt verktyg vid så väl psykisk och fysisk läkning.
 
Kostnad 200kr.
Swish 1231793462 senast en dag före Alt BG 5126-3911.
Ange ”din mailadress och datum” klassen är, så mailar jag dig ett digitalt kvitto, kan användas som friskvård.
10-klippkort gäller hela 2018. Just nu 1500kr (ord pris 1700kr)
 
Vill du gå fler gånger kan du därefter köpa rabatterat klippkort.
För mig är yoga ett sätta att möta sig själv och att tillåta sig vara med sina känslor, sin kropp, sina andetag. Verktyg för läkning och stärkning av kropp och själ att få fokus på vad var och en av oss önskar mer av i sina liv.
 
För de som önskar fördjupa sin personliga utveckling, kan ni även boka samtal, då jag även livscoach och har mottagning i Höllviken, Malmö och via telefon/Skype.
 
Jag erbjuder även PT yoga, vill du få en personlig guidning in i din yoga finns den möjligheten att boka privatlektion.
 
Under våren 2018 är det öppna klasser och till hösten kommer kurser erbjudas i bland annat Yinyoga, MediYoga, Restorativeyoga  mjuk hatha och mindfullness kurs.
 
Du kan vara yogaerfaren, men du behöver ingen tidigare erfarenhet för att komma. Det enda du behöver är viljan att prova att hitta verktyg som gör gott för ditt välmående och hälsa. Välkommen som du är.
 
Namasté
Jenny
 
PS. Känner du någon i Höllviken, så dela gärna vidare, sharing is caring 🙂