You are currently viewing ”Utveckla din intuition o mediala förmåga” i Höllviken – kursstart 11/4

”Utveckla din intuition o mediala förmåga” i Höllviken – kursstart 11/4

Längtar du efter sammanhang i gemenskap med likasinnande som skapar nya möjligheter för dig, din energi, din hälsa och din utveckling?

Varmt välkommen på en kraftfull Upplevelsebaserad andlig kurs.

Jag vänder mig till Dig som har gått en intuitionskurs hos mig tidigare. eller så har du varit på din spirituella och inre resa en tid och önskar nu utvecklas än mer o Vara i ett stärkande sammanhang.

Genom samtal, meditation, kraftfulla övningar, expanderar vi vårt eget inre ljus och öppnar oss för en högre kunskap om oss själva och om Universum. Att få uppleva djupet inom dig själv nära din själ och hjärta. Bortom oron som trycks på från omvärlden i en orolig tid. Fördjupa din inre resa och vetande att vi alla är så mycket mer än vår fysiska kropp och en del av hela Universums magi. Jag delar min erfarenhet och sanning som du sedan själv kan plocka ifrån som ett själsligt smörgås bord.

Kursen kommer att hjälpa dig:

– Utveckla din intuition och mediala sida. Vilka av dina sinnen är mest utvecklade och hur kan du få djupare kontakt? Är du klarvetande, klarkännande, klarseende, klarhörande. Bli mer säker på dig själv och dina inre upplevelser och guidning i ett tryggt sammanhang.

– Varje gång guidar jag in i meditation och vi kommer in i våra hjärtan och släpper mer
av tankarnas brus och kommer in i lugn och ro och tillitsfull känsla
till dig själv och livet.

– Vikten av balans feminin och maskulin energi i din andliga utveckling, vad det är och hur du praktiskt kan gå tillväga.

– Aktiverande meditation där du möter din guide/guider.

– Prova på att skriva ner/kanaliser budskap/automatskrift från guide/högre jag i skrift.

– Vad är ett stjärnfrö? Hur vet jag om jag är ett stjärnfrö? Vad är Lemurien?

– Ljud och frekvensers helande förmåga. Upplev och känn kraften från kristallskålar och mantrasång. Vi kommer även göra en trumresa då du får möjlighet att uppleva ditt kraftdjur och budskap.

– Ta emot grupphealing och budskap. Läk blockeringar och rädslor som hindrar dig i livet och få ny insikter.

– Vi drar även orakel kort och du lär dig läggningar, som du kan göra för dig själv och din inre vägledning i livet.

En stor möjlighet för ditt personliga och andliga växande med likasinnande. Du får möjlighet att ställa frågor i gruppcoaching som hjälper dig i vad du befinner dig i just nu i livet. Och tillsammans blir kraften stark i en varm tillåtande miljö där du blir accepterad för den du är bortom titlar. Kursens innehåll anpassas delvis efter gruppen då min intuition också är en viktig del i skapandet för att det ska bli så bra som möjlighet för dig som är med.

Jag älskar att skapa detta trygga spacet tillsammans med er och hoppas från djupet av mitt hjärta att du vill komma om du känner dig kallad.


Kursdatum;

Tid: 18.30-20.30

Datum: tors 11/4, tors 25/4, ons 15/5, 29/5, 12/6

Plats: Skogsviksv 36, Höllviken (ingång baksidan)

OBS Höllviken ligger 15 min med buss ifrån Hyllie station och du har 15 min promenad till mig från bussen i Höllviken, med separat ingång på baksidan. Alla som vill kan ta sig hit och ibland samåka från Malmö/lund, så fråga gärna om du kommer utifrån.

5-8 deltagare.Kostnad: 2 999kr (friskvårdsberättigande) inkl moms privatpersoner. Exkl moms företagare.


Boka din plats genom formuläret nedan. Betalningen görs senaste 3 dagar efter till swish 1231793462 alt BG 5126-3911 och bekräftar din plats: Ange: ljuscirkel o din mailadress. Önskas delbetalning betala hälften vid anmälan och skriv del 1 av 2. Betala nästa en månad senare.

Ser framemot vackra stärkande välgörande stunder tillsammans. 


Med värme och kärlek,
Jenny

Anmäl dig här:

5/5

”Kan varmt rekommendera Jennys kurs ”Utveckla din intuition – stärk dig själv”. Hon skapar ett tryggt och vackert rum där man kan utvecklas och både träna och testa dina intuitiva och mediala muskler. Hon hjälper dig och stöttar på vägen i din andliga resa. Du lär dig meditation och avslappning och tar emot healing. Du väcker din slumrande intuitiva förmåga. Utforska din vackra själ, det finns mycket mer där än du tror! Jenny är en fantastisk guide på en större resa som kanske börjar precis här!” Gunilla

Lämna ett svar