You are currently viewing Magisk ljuscirkel online start 23/3 kl 18.45

Magisk ljuscirkel online start 23/3 kl 18.45

Lever du den bästa versionen av dig själv?

Magi händer när vi vågar lyssna på vårt eget hjärta och tillåta oss känna det som vill kännas. Allt får finnas.

Jag söker efter dig som längtar efter sammanhang i trygg gemenskap som skapar nya möjligheter din energi, din hälsa och din utveckling. Med mig som din gruppcoach, online, vi kommer nära varandra känslomässigt.

Varmt välkommen till 11 transformerande veckor, för dig att blomma ut i en unik magisk ljuscirkel.

En cirkel som vänder sig till dig som önskar att stå än mer i din fulla kraft och ge mer till dig själv. Utveckla din förmåga att få kontakt med din inre vägledning och visdom.

Ta möjligheten NU när många andra aktiviteter inte blir av att prioritera dig själv!

  • Förtroliga samtal i trygg grupp
  • guidade meditation
  • kraftfulla övningar och healing (självkärlek, närvaro, gränssättning, känsloreglering etc.)
  • Utforska din röst och intuition
  • expanderar vi vårt eget inre ljus och öppnar oss för en högre kunskap om dig själv.

Tillgång till stärkande övningar mellan tillfällen och online community. Vi hjälps åt att skapa de där rutinerna du vet du mår bra, du får pepp och stöd att prioritera dig själv.


Känner du dig kallad att vara med i Ljuscirkeln och tillsammans med andra lämna ogynnsamma mönster och vanor och lyfta fram vårt eget inre ljus. Då är det för dig. Livet är nu! Det är din tid nu!

Kom som du är bortom prestation. Exklusivt begränsat till endast 8 platser, så vänta inte om själen kallar.


Kursdatum; start tis 23/3 10ggr över 11 veckor (uppehåll 30/3) avslutas 1/6
Tid: 18.45-20.15
Plats: online i Zoom samt tillgång till online community privat för ljuscirkeln

Totalt 15h live exklusivt över 11 veckor.  Mer info om det praktiska kommer efter anmälan.

”In the sacred circle of light anything is possible. It is time to shine. Together we will rise and be the best version of our selves” av Jenny Åsenlund

Kostnad: 6300kr Går bra att delbetala! (Exkl moms för företag)

Betalningen swish 1231793462 alt BG 5126-3911
Ange i meddelande ”ljuscirkel o din mailadress” Minimum 600kr vid anmälan. Ex på delbetalningsplan: 2100kr över tre månader. Behov av mer säg till. Säger ditt hjärta ja hjälps vi åt att detta blir av.

Bokas via: Boka direkt länk här här!

Osäker?

Jag fullkomligt älskar att skapa och leda i grupp då vi energimässigt tillsammans hjälps åt. Min lugna trygga energi smittar och brukar uppskattas av kursdeltagare.

Du kan ha utforskat en längre tid eller vara ny och nyfiken på din inre resa. Kom som du är bortom prestation. Tillsammans gör vi skillnad.  Allt är ett kärleksfullt utforskande. Det är din unika upplevelse med ditt inre i kontakt med något större som är det viktiga. Våra unika upplevelser kommer även hjälpa varandras insikter och utveckling. Men ljuscirkeln är inte för alla.Stilla dig en stund och lägg handen på hjärtat och fråga din själ om det är för dig. Hör du en viskning? Känner en känsla? Då vet du ditt svar. Är övningen svår? Jag hjälper dig i kursen att höra din själs röst bättre.

Ont om tid?

Och jag vet att de flesta av oss har fullt upp i våra liv. Det är inte lätt att skapa utrymme. Disken och tvätten och kanske en familj och jobb som du ger dig hän. När energin tryter är det är lätt att hamna i soffan framför en serie och det är skönt att göra ibland.  Att glida bort i en annan verklighet bortom vår egen. Men just nu finns denna möjlighet för dig. Serierna väntar på dig, lika dammet under soffan, lovar. Att vara med i en magisk ljuscirkel blir också en spännande resa, i ditt inre och yttre. Det är kärlek till dig att hänge dig dessa heliga stunder, det är som ett varmt ja till dig själv och och din själ. ”Jag är redo att släppa in mer magi i mitt liv. ”

Känns ett jag så ser jag framemot en transformerande inre och yttre resa tillsammans. 
Ta vara på din stund på jorden fina du.

Med värme och kärlek,

Jenny

PS. Frågor alltid välkomna. Se kontakt nedan.

Kanske är du soloföretagare o känner du behöver en boost i gemenskap, då är detta också en plats för dig. Av med hatten så flyger vi tillsammans. Jag vet hur det är att driva eget, jag har gjort det sedan 2014. När vi är påväg att lyfta men begränsar oss själva. Det är din tid nu att flyga. Tro mig. Känner du det. Då är det rätt. Du kan dessutom ta investeringen som företagsutveckling i din verksamhet.

Cirkel- och kursledare Jenny Åsenlund är erfaren samtalscoach, beteendevetare, andlig healer och retreatledare. Hon älskar att skapa heliga rum där vi får vara oss själva och i kontakt med något större. I de finaste av kärleksfulla energier blir allt möjligt. Hon har hjälpt 100-tals människor att komma i kontakt i sitt inre, läka, hitta sin väg att må sitt bästa och leva nära sin själ och hjärta.

Lämna ett svar