You are currently viewing Online Ljuscirkel kursstart 23/3

Online Ljuscirkel kursstart 23/3

Längtar du efter sammanhang i gemenskap med likasinnande som skapar nya möjligheter för dig, din energi, din hälsa och din utveckling?

Varmt välkommen till en vår för dig att blomma ut i en stärkande ljuscirkel.

En cirkel som vänder sig till Dig som är redo att följa Ditt hjärtats röst och stå än mer i din fulla kraft och ge mer till dig själv.

Genom gruppsamtal via Zoom, meditation, kraftfulla övningar, healing och mantrasång (chanting) expanderar vi vårt eget inre ljus och öppnar oss för en högre kunskap om oss själva och om Universum.

När vi går samman i grupp blir energi än mer magisk och ja det funkar även på distans.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av liknande sammanhang. Kom som du är med ett öppet sinne för att utforska mer om dig själv och andliga upplevelser, bortom prestation in i en trygg gemenskap. Intuitiv målning blir en av sessionerna. Mediala intuitiva övningar kommer även ingå.

Du kommer få än mer kontakt med din intuition med nya insikter som stärker dig.

Våga tro och lita på din kraft och dina upplevelser. En av sessionerna kommer ni även få ta emot grupphealing. Vi drar även kort som vägleder dig och jag lär dig även hur du gör själv. Kursen sträcker sig över 3 månader och är en stor möjlighet för ditt personliga och andliga växande med likasinnande. Känner du dig kallad är det för dig.


Kursdatum; 5 onsdagkvällar (jämna veckor)

Tid: 18.30-20

Datum: start 23/3

Plats: Online Zoom

Max 8 deltagare. Vi skapar ett heligt rum för expantion och kraft.Kostnad:2 999kr ( finns att ta del övningar efterhand, kommer mer info)


Boka plats via Boka direkt, Betalningen görs senaste 3 dagar efter till swish 1231793462 alt BG 5126-3911
och bekräftar din plats: Ange: ljuscirkel o din mailadress.

Önskas delbetalning betala hälften vid anmälan och skriv del 1 av 2. Betala nästa en månad senare.

Ser framemot vackra stärkande stunder tillsammans. 
Välkommen som du är.

Med värme och kärlek,
Jenny

PS Kursen är friskvårdsberättigande.

PS 2. Du som har varit med tidigare utvecklas än mer eftersom jag denna gången kommer föra in nya övningar intuitivt från hjärtat som passar just er grupp.

Lämna ett svar