You are currently viewing Ny kurs i yinyoga start 8/11

Ny kurs i yinyoga start 8/11

Välkommen till en personlig mysig studio i Höllviken. Du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet. Du som är van yogi får ut lika mycket av klassen. Alla utför efter sina förutsättningar, utan jämförande. Vi skapar en tillåtande plats tillsammans.

Jag önskar ge dig en rogivande upplevelsen för kropp och själ. Släppa stress och press, öppna upp för sinnesro och mer energi.

Vill du prova min yinyoga innan kursstarten ges möjlighet

Sön 28/10 kl 9-10.15

Pris: 200kr
Första gången hos Jenny: 100kr

Ingång baksidan av Skogsviksvägen. 36 i Höllviken. Parkering längre upp på gatan.

Allt finns på plats för dig i form av ekologisk ullmatta, filt, klossar och bolster (kudde) som stöttar din kropp utifrån dina förutsättningar.

Jag guidar dig in i avslappning och in i ditt andetag i varje position. En närvaroövning med din kropp som verktyg. Passet hjälper dig att landa in i nuet. Ökar kroppskännedom och acceptans till det som är i ökad tillit. Gynnsamt för såväl den vältränade som den stillasittande. Stretchar varsamt ut bindväv/fascia, ligament på djupet, gynnsamt för ryggen, utifrån dina förutsättningar.

Ny kursstart torsdagar 8/11-13/12 kl 19.30-21, 6ggr 1100kr (sjukskriven alt pensionär 999kr).

Vid en missad klass, gäller 1gång, kan du gratis ta igen vid ett annat tillfälle under samma termin. Förutsättning att du avbokar senast 6h före.

Under kursen får du fördjupad kunskap och lära dig olika positioner och pass med olika teman som, tillit, acceptans, släppa taget. Med stor omtanke guidar jag dig.

För dig som vill ingår te efteråt.

Sagt om Jenny som yogaledare:
”Yoga under din varsamma och varma ledning är en underbar upplevelse. Känslan av välbefinnande sitter kvar länge. Du är fantastisk.” 

”Du får mig att känna mig bekväm även i det okända och som att du pratar direkt till mig och vad jag behöver. Helt ljuvlig röst dessutom.”

Maila först för att veta att plats finns: jenny(a)professionellcoach.se

Betalning = anmälan
Ange ”namn, yinyoga, kursdag”.
Swish 1231793462 alt BG 5126-3911 Gäller som friskvård (kommer på mailen).

Kom en stund innan och landa in. Dörrarna öppnas 15 min före. Klassen börjar utsatt tid.

Välkommen att ge dig själv en hållbar gåva.

Med värme,
Jenny

Ledare; Jenny Åsenlund lärare i Mediyoga, yin och hathayoga, certifierad ICF coach och beteendevetare. Följ på FB/Instagram under Professionell coach