You are currently viewing Hathayoga i gräset 3/6

Hathayoga i gräset 3/6

Den 3/6 bjuder jag på hathayoga (fysisk men ändå inkännande och mjuk) ute i gräset i Höllviken. Vi samlas på Skogsviksvägen 36 på gräsplanen.

Vi tränar balans, smidighet och statisk styrka i kontakt med andetaget.

Välkomna nya som erfarna yogisar.

Gratis. Ta gärna med en vän.

Ingen anmälan behövs.

Vid frågor maila: jenny(a)professionellcoach.se

Tag med egen matta, filt/varm tröja till avslutande avslappning/savasanna.
Alla är välkomna, jag känner in gruppen.

För dig som vill kan du titta in i min studio efter, i källaren av vårt hem på Skogsviksvägen 36, och se hur där ser ut. Där leder jag främst yinyoga, mediyoga, restorative. Välkommen även att boka coachande samtal. Leder även workshops i andning, stresshantering, mindfullness och personlig utveckling.

Ditt välbefinnande – min glädje.

Namasté,
Jenny