You are currently viewing Yoga i Höllviken vår 2018

Yoga i Höllviken vår 2018

Välkommen på yoga, workshops och samtal i min egna studio i bottenvåningen av vårt nya hem. Känslan av att komma hem till någon och känna sig som hemma. Mysigt, enkelt och personligt. Samtidigt exklusivt eftersom gruppen är liten och alla blir sedda och får hjälpen de behöver. Jag känner in gruppen och anpassar övningar efter er som kommer. Min önskan är att ge dig en upplevelse.
 
Bolster (kuddar), klossar, filtar, ullmattor finns här för dig.
ANMÄLAN: jenny (a) professionellcoach.se
I yinyogan strechar vi varsamt ut helt efter din kropps förutsättningar med stöd av bolster etc. Du guidar varsamt och lär dig medvetna andetag, som du har glädje av genom hela livet. Jag hjälper dig komma in i positionerna utifrån dina förutsättningar. Rogivande, samtidigt som du möter det som är i nuet.
Fr 3 maj-28 juni yinyoga torsdagar kl 19-20.30 (ej 24/5 samt 31/5)
Vissa torsdagar kan det bli andra yogaformer för att ge er möjlighet att testa, då meddelas detta självklart i förskott.
Yinyoga alt hatha utvalda måndagar 
14 maj, 21 maj, 28 maj, 11 juni, 18 juni, 25 juni kl 17.30-18.45
————–
I MediYoga kan alla vara med. Medicinsk beprövad yoga som vetenskapen bevisat hjälper för minnes och koncentrationsträning, sänker blodtryck, hjälpa vid hjärtproblematik, stärker bäckenbotten och släpper stress mm. MediYogan kan även utföras på stol.
MediYoga: 6ggr måndagar 14/5-18/6 kl 9.30-10.45  kurs på 9ookr
Går även bra att vara med på enskilda klasser. Kostnad: 200kr/gång
Söndagar 3 juni, 17 juni söndagar kl 15-16.30 mjuk hatha yoga ute i gräset.
För dig som önskar dricker vi te en stund efter.
 
Maila din anmälan eller frågor till jenny(a)professionellcoach.se
 
Kostnad 200kr. Swish 1231793462 senast en dag före. Ange ”din mailadress och datum” klassen är, så mailar jag dig ett digitalt kvitto, kan användas som friskvård. 
OBS. Fler tider kommer under våren. Du kan vara med och påverka när det blir så maila mig gärna önskemål. Jag kommer även leda hatha yoga utomhus (yoga där du även står och gör ex solhälsningar) på gräset utanför vårt hus vid vinbärsskogen.
 
Vill du gå fler gånger kan du därefter köpa rabatterat klippkort t o m 3 maj. 10ggr uppstartspris 1500kr (ord pris 1700kr)
För mig är yoga ett sätta att möta mig själv och att tillåta mig vara med sina känslor, sin kropp, sina andetag. Verktyg för läkning och stärkning av kropp och själ att få fokus på vad var och en av oss önskar mer av i sina liv.
 
För de som önskar fördjupa sin personliga utveckling och sitt välmående, kan ni även boka samtal, då jag även livscoach och har mottagning i Höllviken, Malmö och via telefon/Skype.
 
Jag erbjuder även PT yoga, vill du få en personlig guidning in i din yoga finns den möjligheten att boka privatlektion, en eller två personer.
Du kan även hyra in dig hos mig för en personlig grupp som som en tjejkväll. Det finns även bastu att tillgå och jag kan ordna en personlig hälsodag efter era önskemål med smoothies, nyttigt och gott tilltugg.
Jag föreläser även och inspirerar om min resa som stressad prestationsprincessa till ett liv mer i balans och hälsa. Kan jag, kan du.
 
Under våren 2018 finns det öppna klasser som gör en möjlighet att komma och prova på och till hösten kommer kurser erbjudas i bland annat Yinyoga, MediYoga, Senioryoga, mjuk hatha, coachande samtal i grupp och mindfullness.
 
Du kan vara yogaerfaren, men du behöver ingen tidigare erfarenhet för att komma. Det enda du behöver är viljan att prova att hitta verktyg som gör gott för ditt välmående och hälsa. Välkommen som du är. Jag lever min dröm och har ett stort engagemang och omtanke i min verksamhet.
 
Välkommen,
Jenny
 
PS. Känner du någon i Höllviken, så dela gärna vidare, sharing is caring 🙂