You are currently viewing Nyhet: Flow Academy i Höllviken

Nyhet: Flow Academy i Höllviken

Välkommen till en ny oas i Höllviken. Där omtanke för dig skapas. Jag önskar dig flöde i livet, genom din kropp, själ, med samtal eller i tystnad.

En tillåtande läkande oas. Med ingång från baksidan av vårt nya hus ner i källaren grundar vi oss och landar in tillsammans. En plats för din unika upplevelse som är din.

Utbud:

Välkommen att boka in coachande samtal med ditt välmående i fokus. (I Höllviken, Malmö eller vi telefon/Skype)

Premiär yoga i Höllviken

Inledningsvis kommer jag ha öppna klasser för dig att komma och prova på olika yogaformer.

  • Yinyoga – att stretcha varsamt ut och guidas in i avslappning, är snarare beskrivningen om vi lämnar termerna därhän. En stressreducerande yogaform med mindfullnessmetoder som hjälper dig bli närvarande i här och nu.  Landa in i lugnet i dig och återhämtningen, samtidigt som din kropp mjuknar och blir mer flexibel. Kuddar används som anpassas efter din kropp. Vissa positioner kan kännas och då möter det som är. Så länge du kan ta dig upp och ner från golvet kan du yinyoga. Positionerna är sittande eller liggande.
  • Anmäl till jenny(@)professionellcoach.se
  • Restorative yoga – återhämtning. Påminner om yinyogan men är än mer vilosam yogaform särskilt lämpad för dig med utmattningssyndtrom, eller om du behöver varva ner. Alla positioner ska vara så bekväma som möjligt. Kommer vara under Jennys yogasurprice
  • Yoga för nybörjare. Vad är yoga och handlar det om egentligen. Och hur blir jag en yogini bara för att jag infinner mig på mattan?
  • Mindfull yoga. Där vi med mindre rörelser är i kontakt med vårt sinne o kropp. Mjuknar i ett stilla flöde. Inspirerat av hatha och Mediyogan. Mindfullness. Andningsövningar. Stillhet. Rörelser mer i flow.
  • Mediyoga. Anpassad så att alla kan yoga. Forskningsbaserad yoga för din hälsa Inga förkunskper behövs. Kom som du är. Prova på 18/4 kl 9.30-10.45 anmäl till jenny(@)professionellcoach.se

Vi bjuder även in föreläsare och arrangerar workshops. Allt som gör att vi kommer närmare oss själva för ökat välmående.

Sprid gärna till dina vänner som bor i Höllviken med omnejd. Till hösten 2018 drar kurser igång, under våren välkommen på mina öppna klasser.

Ni är varmt välkomna att besöka oasen bortom fasader, där du kan var dig själv så som du är. Samla kraft och energi för att leva ditt liv så som du önskar.

Ditt välmående – min glädje!
Jenny