You are currently viewing ”Skapa ditt gnistrande liv” healing portaldag 4/4

”Skapa ditt gnistrande liv” healing portaldag 4/4

4 april öppnas numerologiskt en portaldag för balans och överflöd. 4 står för att stå på en stabil grund. Och som det blåser denna dag. Så vi utmanas att verkligen centrera oss. 44 ihop blir överflöd. Att grundat och stabilt ta emot universums överflöd som finns tillgängligt för alla, i form av energi. Som kan visa sig som kärlek, harmoni, pengar osv. Jag hjälper dig släppa minded en stund att släppa stagnation för att öppna upp för det nya du längtar efter att komma in i hjärtat. Din egen inre visdom och kontakt med överflöde som också finns där för dig när du är redo att ta emot. Sammankopplat med solarplexuschakrat samlar vi mod att kraft att ta emot och utföra vad vi behöver för att må vårt bästa.

Du får en lugn energigivande stund för dig att hämta hem din kraft som ofta är svår att få till alldeles själv. Jag håller spacet för oss. Jag är så tacksam för skillnaden som dessa stunder brukar gett många.

Pris: 333kr 

Förutom live healing och inspeldning får du även tillgång till min nya onlinetjänst Ditt gnistrande liv medlemskap en månad. (Meditationer och healing etc)

Ser fram emot en magisk stund tillsammans med en fin upplevelser att bära med dig länge. Som gör skillnad för ditt välmående och skapa skiftet i dig själv du önskar.

Anmäl dig och betalning via länk:

https://gnistrandeliv.newzenler.com/courses/gnistrande-liv-medlemskap

Med värme,

Jenny

(PS. Kan du inte betala via kort skicka ett meddelande till mig så löser vi det på annat sätt.)

Lämna ett svar