You are currently viewing Online live yinyogakurs 10st ons kl 18.45. 17/2-16/6

Online live yinyogakurs 10st ons kl 18.45. 17/2-16/6

Håll igång ditt mentala lugn i kropp och själ hemifrån och få gynnsam stretching. Vidga ditt personliga och andliga växande.

”Yinyogan med Jenny gör att jag kan möta vardagens utmaningar och stress med ett större lugn och ökad medvetenhet. Min rygg känns dessutom inte av nuförtiden.” Carina

Vad är yinyoga?: Yin står för det lugna, feminina kraften som stillheten i positioner sittande och liggande på ca 5 min ger. Varje position blir en mindfulness liknande närvaroövning.

Går på djupet ner i bindväven och mjukgör ligament och leder. Minskar skaderisk hos löpare, vältränade. Gynnsamt för stillasittande, kontorsarbetare som annars lätt får stela axlar och nackar och rygg.
Ställningarna integreras med andningsövningar.
Passen avslutas med guidad avslappning/savasanna och meditation.

Klasserna har olika teman. Mod, självkärlek, tillit, följer energicykler som månen, stärk din personliga och andliga kraft.

Fördelen med att gå en kurs är att din praktik blir av och du får den där stunden för dig själv du kanske annars inte prioriterar.

När:
Yinyoga 10st udda onsdagar kl 18.45-20.15 (Zoom öppnar kl 18.30, klassen börjar 18.45)

17/2-26/6

Kostnad online: 1590kr Friskvårdsberättigande.

Yinklasser finns tillgängliga under 20 veckor dvs hela kursperioden.

Anmälan via Boka direkt (se knapp nedan)

Önskar oss givande rogivande stunder tillsammans som avspeglar sig i vardagen för mer harmoni och glädje.

OBS. Alla som kommer med kommer att få en särskilt bonus när min nya medlemstjänst lanseras.

Med värme och kärlek,

Jenny

PS: EN plats kvar fysiskt på plats i Malmö, kostnad 2450kr. Maila Jenny@professionellcoach.se vid intresse.

Förberedelser inför Yoga hemma online: 

Du behöver inte köpa alla tillbehör. Du kan använda två stora böcker istället för 2 klossar och palla upp med soffkuddar istället för bolster hemma. Ligg på en trädgårdsdyna istället för yogamatta. Allt går med lite kreativitet 🙂 Sätt på musik hemma som skapar en fin stämning. Meddela ev familj att du ska få vara ostörd. 

1. Logga in mellan 18.30-18.45. Kolla sin din mikron fungerar dvs att du hör mig. Och att du ser mig. Vinka eller säg gärna något till mig så jag vet att du är där och allt är ok. Sedan kan du sätta din mikronfon på tyst läge och stänga ner din kamera så att ingen ser dig.

2. 18.45 börjar klassen och jag kan inte hjälpa dig med ev tekniska problem. jag finns där för dig efter för ev kommentar.

3. Under klassen hör du mig men inte musiken jag spelar. Så sätt på mysig rogivande musik som skapar fin stämning för dig att slappna av.

4. Före kursstart får du en länk till Zoom (online plattform för live inspelning), du behöver ingen programvara, bara en platta, TV, telefon eller dator att titta på och högtalare eller headset att lyssna via.

Jag finns där med dig hela vägen för att skapa närvaro och släppa allt som inte gynnar dig mer och fylla på med mer harmoni, sinnesro och balans.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jenny

    Hej! Skulle gärna prova på ditt yin pass som är nu via länk i ett mail. Kan tyvärr inte vara med ikväll.

    Mvh

Lämna ett svar