You are currently viewing Kurs: ”Utveckla din intuition o stärk dig själv” i Höllviken – kursstart 2/4 (steg 1)

Kurs: ”Utveckla din intuition o stärk dig själv” i Höllviken – kursstart 2/4 (steg 1)

Längtar du efter sammanhang i gemenskap med likasinnande som skapar nya möjligheter för dig, din energi, din hälsa och din utveckling?

Varmt välkommen till en VÅR för dig att blomma ut i en stärkande ljuscirkel. Upplevelsebaserad 2 månaders kurs som stärker din tillit.

Jag vänder mig till Dig som önskar följa Ditt hjärta och själs röst och stå än mer i din fulla kraft och ge mer till dig själv.

Genom samtal, meditation, kraftfulla övningar, expanderar vi vårt eget inre ljus och öppnar oss för en högre kunskap om oss själva och om Universum. Att få uppleva djupet inom dig själv nära din själ och hjärta. Bortom oron som trycks på från omvärlden i en orolig tid.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av liknande sammanhang. Kom som du är med ett öppet sinne för att utforska mer om dig själv. Bortom prestation in i en trygg gemenskap.

Passar dig som önskar få lugna stunder och släppa vardagens görande och kommer mer in i harmoni, tillit och glädje. Du bär på en fråga inom dig, du önskar en ny riktning, men vet inte hur eller vad? Kanske du är högkänslig och tar in mycket intryck från omvärlden.

Kursen kommer att hjälpa dig:

– Våga tro på din kraft och dina inre upplevelser.

– Utveckla din intuition och mediala sida.

– Stärk din självkänsla.

– Lär dig mer om chakrasystemet (ditt energisystemet) och upplev rening och uppgradering. (Behövs kontinuerligt oavsett var du befinner dig på din inre resa)

– Hur du renar ett rum och dig själv från negativa energier på olika sätt. Samt upplev att själv få och ge rening. Sätt upp beskydd.

– Ljud och frekvensers helande förmåga. Upplev och känn kraften från kristallskålar och mantrasång.

– Hur påverkar månens främsta faser och hur kan du dra nytta av detta i ditt liv?

– Ta emot grupphealing och budskap. Läk blockeringar och rädslor som hindrar dig i livet.

– Vi drar även orakel kort och du lär dig hur du gör och olika läggningar, som du kan göra för dig själv och din inre vägledning i livet.

– Varje gång mediterar vi och kommer in i våra hjärtan och släpper mer av tankarnas brus och kommer in i lugn och ro och tillitsfull känsla till dig själv och livet.

En stor möjlighet för ditt personliga och andliga växande med likasinnande. Du får möjlighet att ställa frågor i gruppcoaching som hjälper dig i vad du befinner dig i just nu i livet.

Känner du dig kallad är det för dig. Tveka inte fina du. Du kommer till en plats du helt kan vara dig själv. En kurs som är en gåva till dig själv som kommer göra stor skillnad för ditt inre välbefinnande. Och för dig att utveckla din egen sanning. Jag inspirerar och du lyssnar in vad som är viktigt för dig.


Kursdatum; 5 tisdagar i vår

Tid: 18.30-20.30

Datum: 2/4, 16/4, 14/5, 28/5, 11/6.

Plats: Skogsviksv 36, Höllviken (ingång baksidan)

OBS Höllviken ligger 15 min med buss ifrån Hyllie station. I Höllviken har du 15 min promenad till mitt hem och shala med separat ingång på baksidan. Alla som vill kan ta sig hit och ibland samåka, så fråga gärna om du kommer utifrån.

5-8 deltagare.Kostnad: 2 999kr (friskvårdsberättigande)


Boka din plats genom att maila mig. Betalningen görs senaste 3 dagar efter till swish 1231793462 alt BG 5126-3911 och bekräftar din plats: Ange: intuition1 o din mailadress. Önskas delbetalning betala hälften vid anmälan och skriv del 1 av 2. Betala nästa en månad senare.

Innehåller kommer anpassas efter dig som tackar jag, då jag även försöker leda som jag lär dvs intuitivt för din bästa upplevelse och utveckling. 

Ser framemot vackra stärkande välgörande stunder tillsammans i en trygg miljö. 
Välkommen som du är.

Med värme och kärlek,
Jenny

Anmäl dig här:

5/5

”Kan varmt rekommendera Jennys kurs ”Utveckla din intuition – stärk dig själv”. Hon skapar ett tryggt och vackert rum där man kan utvecklas och både träna och testa dina intuitiva och mediala muskler. Hon hjälper dig och stöttar på vägen i din andliga resa. Du lär dig meditation och avslappning och tar emot healing. Du väcker din slumrande intuitiva förmåga. Utforska din vackra själ, det finns mycket mer där än du tror! Jenny är en fantastisk guide på en större resa som kanske börjar precis här!” Gunilla

Lämna ett svar