You are currently viewing Att släppa taget

Att släppa taget

”Om du är tillräckligt modig att säga hejdå så kommer livet att belöna dig med ett nytt hej”

Paulo Coelho.

Med mer och mer medvetna ögon ser jag. Dörrar jag stängt hur det sedan öppnas nya möjligheter jag aldrig ens kunnat lista ut. Konsten att släppa taget. Utan att veta, släppa kontrollen.

Mitt mantra: ” Saker och ting löser sig till det allra bästa för mig.” Har jag med mig nära och delar gärna när jag leder yoga och coachar.

Som när jag sa upp mig från mitt fast jobb med en trygg anställning, välbetalt jobb varje månad. En sida av mig var livrädd (egot). En annan sida, (hjärtat), visste att det fanns inget alternativ. Om inte min själ långsamt skulle bli kvävd. Jag var färdig där. Mitt syfte och mening var nu något annat.

Möjligheterna som öppnat sig efter den dagen har varit så många. Som aldrig hade kommit om jag varit kvar. Ett företag som min första dag som egen ville anlita mig. Energin framåt in i det nya blev så påtaglig. Jag visade med hela mitt väsen att jag menar allvar. Nu är det dags för nåt nytt. Och den energin utstrålade jag.

Och nytt det blev.

Så heja dig. Heja dig som tvekar heja dig att ta de där första steget ut i det okända. Dit ditt hjärta längtar. Det är så värt det, även om det skakar ibland så att leva fullt ut och känna sig riktigt levande. Inte instängd i ett hörn. Don’t put baby in a corner. It is so time for us all to shine.

Om allt är möjligt vem är du då?

Med värme,
Jenny