You are currently viewing Lucka 7 Vem är din vardagshjälte idag?

Lucka 7 Vem är din vardagshjälte idag?

Hur väljer du att se på din omgivning. Vad är det du fokuserar på? Det vi fokuserar på tenderar att expandera. Idag bjuder jag in dig att hitta en (eller flera) vardagshjältar. Att se andras storhet. Vem gör något gott som får dig eller någon annan att må bra. En främling som hälsar. En person i din närhet, kollega eller vän? Kanske någon du har nära varje dag som du ibland tar för given. Utmaningen är också att faktiskt tala om för personen att du är min vardagshjälte. Du gör skillnad för mig. Du gör att jag känner mig välkommen till jobbet, att jag känner mig betydelsefull. Vad det än må vara. Välkommen att sätta på dig hjälteglasögonen och tagga gärna nära och kära som är dina vardagshjältar. Passa på och berätta att du är tacksam för att de finns i ditt liv. 

”Låt alltid en strimma av skönhet förgylla din dag.” Carina. 

Länk till Ängshyddan och Carina Ståhl Gyllensljus konst. https://www.gyllenljus.com/  Instagram: carinastahl_gyllenljus

Dagens bild är fotad av Carina Ståhl Gyllenljus. Jag vill passa på och tacka min vän och vardagshjälte Carina för att hon sprider så mycket ljus och kärlek. Små budskap varje dag till mig, nu när jag skadat mitt knä med extra omsorg och konsten läker mig. Tack! Med sin innerlighet och med sin fantastiska konst sprider hon ljus till alla längst hennes väg. Hon och hennes man, Janne, ännu en vardagshjälte, en helare. Fyller dessutom 60-år idag. Så stor glädje. Varmt grattis på din dag och till livet! De har följt sina hjärtan och skapat Ängshyddan i Yngsjö. En magiskt Bed and breakfast gård från 1700-talet med ekofrukost. Önskar du en miljö med balsam för själen åk dit. Carina ljusa fotokonst pryder väggarna som sprider ljus från alla dimensioner. För inspiration följ henne på Instagram  Carinastahl_gyllenljus hemsida: https://www.gyllenljus.com/

Den 5-7 april får du möjlighet att landa in på yogaretreat på Ängshyddan med mig. Höstens retreat var så populär och jag njöt av att vara där. Därför blir det en favorit i precis så där lagom när träden börjar få knoppar. Biljetter släpps snart så håll utkik.

Vill även idag rikta ett innerligt tack till min man som är min vardagshjälte. Som ställer upp i vått och torrt. Blir extra påtagligt när jag haltar omkring och inte kan bidra med praktiska saker när mitt knä läker. Mattias survar och gör, utan att klaga. Han bara är det där självklara stödet för mig och mina barn. Och han stöttar mig i mitt yrkesval, och låter en del av vårt hem få öppnas för läkning av andra. Tack för all kärlek med att vara du, min vardagshjälte.

Önskar dig en dag där du ser både hjälten i dig och andra.

Med kärlek,

Jenny