You are currently viewing Lucka 6 Tid är den dyrbaraste julklappen

Lucka 6 Tid är den dyrbaraste julklappen

Vilka förväntningar har du på dig själv, din familj och släkt inför jul? Vilka traditioner uppskattar ni egentligen? Vilka skapar glädje kontra vilka skapar stress och onödig konsumtion?

Idag delar jag lucka med inspirerande Förvaringsdrottningen Paulina Draganja. Hon skriver i sin blogg om en dryck de drack till jul som egentligen ingen tyckte om. Så varför fortsätta bara för att?

När blev traditioner måsten? Vilka prylar behöver vi egentligen köpa. Möjligheten att dra ner på antalet klappar. Egentligen är det tid tillsammans vi alla önskar oss allra mest, eller hur? Att umgås och se varandra i ögonen, göra saker vi uppskattar tillsammans.

Så vad vill du göra denna julen och inför julen som släpper stress och öppnar upp för glädje och samvaro med varandra? En bra start är att reflektera och sen börja drömma om vad en ny typ av jul utan krav skulle innebära?

Julkram,

Jenny och Paulina

Läs mer i Förvaringsdrottningens blogg. Uppskattar så djupet i henne. Förvaring kan verka ytligt men Paulina har lärt mig att organisera är balsam för själen. Låt oss ta hand om varandra i jul och vara med nära och kära. Jag är stolt över att ha fått förtroendet att coacha henne i hennes karriär och personliga utveckling. Och vem vet vilka ytterligare samarbeten som väntar. Följ henne om du inte redan gör det.