You are currently viewing Jenny Åsenlund: Tidningen Allas nya expertcoach.

Jenny Åsenlund: Tidningen Allas nya expertcoach.

Ta del resa från att vara prestationsinriktad stressad projektledare till att följa mitt hjärta och driva eget, för att hjälpa andra med deras inre välmående. (Se länken i Allas ovan) Jag önskar själv vare förebilden för andra att det är möjligt att ändra riktning i livet när det är vad ditt hjärta, själ, ditt inre vill. Det är ditt liv och din hälsa, din lycka det handlar om. Ibland behöver vi stöd på vägen i livet, så ta den. Du behöver inte klara allt själv. Att leva ett meningsfullt liv betyder så olika saker för olika människor. Vad som är bäst för dig vet du bäst, med mig som din coach hjälper jag dig se och känna och ta handling på det du längtar efter.

Samtidigt börjar jag uppdraget för Allas och svarar på läsarnas frågor i deras expertpanel som deras expertcoach. Välkommen att skriva in till Allas så svarar jag på utvalda frågor varje vecka. Är ödmjukt tacksam för förtroendet. Varje vecka kan du redan nu läsa. Första numret handlade det om konsten att säga nej. 

Jenny Åsenlund, Allas nya expertcoach.

Certifierad ICF coach, beteendevetare, yogalärare med healinggåvor. Framför allt stort hjärta som vill ditt allra bästa. Hon har hjälpt hundratals på livets väg.

Lämna ett svar