You are currently viewing Lucka 8 Bada i kärlek och ljus

Lucka 8 Bada i kärlek och ljus

När du läser detta skickar jag kärlek och ljus till dig, ja just dig.

Jag överöser dig med omtanke och ljus. Du får vila i det ljusa nu.

Tillsammans gör vi årets mörka månad ljus inombords. När du fyllt dig själv skicka gärna vidare om det känns rätt för dig. Det kan vara en person, naturen, djur eller hela värden, universum.

Temat på mina yogaklasser denna veckan har varit bada i ljus och kärlek. Hjärtöppnarpass. Jag har själv suttit på stol pga knäskada, så utvecklande för mitt sätt att leda yoga på. En till synes olycka är verkligen utvecklande. Så fint att få bekräftelse på att mitt sätt att leda så funkar med och att jag är i mitt meditativa tillstånd på stol och guidar i ljuset som kommer till mig. Jag känner mig själv nu så påfylld att jag just nu sprider kärlek till världens alla hörn.

Kärleksfylld 5 minuters övning:

Använd andetaget för att tänka dig att du fyller på dig med kärlek, visualisera färger, temperatur, känslan när det sprider sig i kroppen. 

När du andas ut sprider sig omtanken i hela dig, du kan låta det cirkulera på en särskild plats också om du vill. Om det är spänningar kvar i dig. Föreställ dig att det som inte gynnar dig åker ut på utandningsluften. Och fyll på med ljus och kärlek när du andas in. Vila sen och bara känn in upplevelsen i dig kroppsligen, och i dina känslor. Bara var i det som är en stund, vad det än är. (Vill du använda andra ord att affirma byt ut, till ex jag andas in trygghet, tillit etc. Gör gärna dagligen i 21 dagar för bästa effekt.

Vill du få personlig guidning in i andetaget eller meditation, boka in en session. Vi spelar in så du får tillgång till övningar även efter.

Önskar dig en kärleksfylld helg.

Med kärlek, Jenny