You are currently viewing ”Egyptens Pärlor” – bada med delfiner, besök heliga tempel, 4-10 maj 2024

”Egyptens Pärlor” – bada med delfiner, besök heliga tempel, 4-10 maj 2024

For English invitation. Please click here: Egypt’s Pearls

Egyptens pärlor är en resa för att med hjälp av delfinerna och de heliga templen finna dina inre guldkorn. Denna resa kommer att ge dig magiska ögonblick med unika upplevelser.

I Hurgarda kommer vi under tre dagar att befinna oss på en privat båt fullt survade i Röda Havet, för att möta delfinerna och få hjälp att tona in våra energier i deras rena och höga frekvenser. I Luxor kommer vi under fyra dagar att besöka Karnek templet, Luxor templet samt Medina Habu templet och Isis lilla bönetempel på Västbanken och Hathors tempel i Dendera.

Angela

Vatten bär alla minnen genom all evighet. Genom vatten väcker vi våra gudomliga förmågor.

Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien och våra lemurianska förfäder är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen.

Delfinerna bär kristallina ljuskoder med Lemuriens rena kärleksfrekvenser.

Genom det eteriska elementet överförs Lemuriens frekvenser som väcker visdomen om vår inre helande kraft.

Delfinernas kommunikation har mirakulösa effekter på oss människor. Den evolutionära grunden för vårt speciella förhållande till delfiner beror på att vi är ättlingar till samma uråldriga gren av mänskligheten.

Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga.

På denna resan kommer vi få bada med delfiner och vara i Röda havets fantastiska vatten och djurliv. Yoga och meditation på båten som vi arrenderar för gruppen med egen personal som survar oss med mat och delfintaxi.

 

 

Bilden ovan är från ett av våra stopp på Röda havets magiska stränder med helt kristallklart vatten i en behaglig temperatur. När Angela och Jenny arrangera sin första gruppresa till ”Egyptens pärlor” hösten 2023 då fördjupades delfin och Hathors kärleksfulla frekvenser på djupet i oss och deltagarna. Vi fick uppleva villkorslösa kärleken, transformation av mörker, glädje och gemenskap tillsammans med hela gruppen. Det var mäktigare än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Den energin önskar vi även att du som deltar på nästa resa ska få uppleva.

Jenny Åsenlund och Angela Johnsson i samskapande trumcermoni på båten med frigörande rörelse och röster tillsammans med gruppen. Hämtade vi hem än mer av vår urkraft och inre gudinna. Sant systraskap förenade i hjärtat.

Glädjen att simma i korallrev, med delfiner, yoga, meditera och vara i kontakt med soluppgång och nedgång, stjärnglitter ute på en båt i Röda havet i 3 hela dagar är en obeskrivlig upplevelse som vill upplevas. Kanske denna bilden säger något om känslan när jag klev på båten en vacker soluppgång i bakgrunden. Jag är så tacksam jag tagit emot och skapat denna möjligheten som min själ kallat på mig flera år att sammanföra oss själar här o nu. Tack för er som följer era hjärtan och följer med nästa gång när det bär av 4-10/5. 

Som foster befinner vi oss i vatten och vatten är också den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar.

Delfinernas och den forna civilisationen Lemuriens gemensamma ursprung är Sirius. Detta band firas fortfarande genom årliga sammankomster där delfinerna hyllar vår gudomliga härkomst.

Lemurien är Moderslandet som bär ”människosläktets vagga”. I vårt DNA finns våra kristallina strängar med Lemuriens minnen av vårt sanna gudomliga ursprung bevarade.

Egypten är vaggan med gudinnans heliga visdomar. Egyptens heliga tempel är skapta utifrån stjärnhimmelen och varje tempel bär unika stjärnkoder för att återigen aktivera våra multidimensionella förmågor i vårt DNA. Genom dessa stjärnfrekvenser väcker vi våra gudomliga minnen till liv igen för att återskapa paradiset av enhet och helhet i oss och här på vår jord.

 

Bilden ovan är från ljusarbete på lilla Isis templets tak.

Resans högre syfte är att med hjälp av delfinerna och de heliga templen utveckla mer av våra inre gudomliga potentialer. Genom vårt energiarbete att stärka hjärtats inre sanna essens och frekvens så ger vi oss själva gåvan och möjligheten att leva vårt liv i linje med vårt själsliga syfte och högre gudomliga uppdrag.

 

Hathors, ljudet- och frekvensens gudinna från Egypten. Återfinns i Dendera templet i Luxor. vi kommer att besöka. Jenny har skapat ett separat poddavsnitt i ”En röst i Universum” om hennes starka upplevelse efter tempelbesöket 2023.

Bild från Karnak templet med de sju heliga dörrarna och de 7 livets nycklar. Vår guide bokar visning exklusivt för vår grupp.

när är det och vad kostart det?

Varje dag ingår det workshops med yoga, guidade meditationer och kanaliserade budskap. Det ingår också individuella sessioner med Jenny och Angela.

Angela och Jenny skapar sacred space och ceremonier för gruppen att utvecklas i, som gör att du kan ta emot de högre frekvenserna, som läker och expanderar. De själar som är menat att vara med kommer känna en dragning och veta. Nu är det dags. Vi är alla här på jorden av ett högre syfte. Nya nycklar öppnas på denna resan och vi skapar dessa förutsättningar tillsammans.

Kostnaden för kursen med Jenny och Angela erbjuder är 10 000 kr. Resterande kostnaden för den privata båten och hotell 850 USD som du tar med dig kontant och betalar på plats. Anmälningsavgiften är 5000 kr. De resterande 5000 kr betalas innan resan.

I priset ingår tre dagar på båt i Hurgarda inkl. alla måltider. Fyra dagar i lägenhetshotell i Luxor inkl. frukost, transfer från flygplats och tillbaka samt mellan Hurgarda och Luxor.

Det som tillkommer är flygbiljetter, biljetter till templen i Luxor samt lunch och middag under dagarna i Luxor samt 25 USD för visum.

Vi flyger från Sverige på kvällen 3/5 och landar i Hurgarda tidig morgon 4/5 och checkar in på båten. Vi checkar ut från båten på morgonen 7/5 tar oss med buss till Luxor där vi checkar in på hotellet. Vi stannar i Luxor fyra dagar där vi senare på eftermiddagen den 10/5 checkar ut från hotellet och tar oss med buss från Luxor till flygplatsen i Hurgarda för att vid midnatt ta flyget hem till Sverige. Vi anländer i Sverige på förmiddagen 11/5. Önskar du komma tidigare eller stanna längre kan vi tipsa om boende. Du ansvarar själv för bokning av din resa.

Vi välkomnar dig vackra kärleksfulla Lemurien själ att ta plats i vår gudomliga gudinne-cirkel.

Anmälan gör du till Jenny Åsenlund jenny@professionellcoach.se eller Angela Johnsson goldenstarcode@gmail.com

Varmt välkommen!

Med Kärlek,
Jenny och Angela

mer om gudinnan hathor och delfinerna

Den himmelska gudinnan Hathor och delfinerna hjälper oss att rena och uppgradera våra tankar och känslor för att omvandla separation, smärta, förminskning till att känna oss fullkomliga precis som den vi ÄR. Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under många årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen. Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga och vårt liv som foster börjar i vatten. Vatten är den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar liksom jorden. 

Hathor påminner oss om att ljudets vibrationer existerade innan språket. Ljudet är den ursprungliga grunden för skapelsen. Hon ser människor som vågmönster av energi likt en komplex serie av övertoner. Ur Hathors perspektiv avger våra ljuskroppar ljud som resonerar med våglängden i våra tankar, känslor, chakran och organ. 

Hathors högfrekventa vibrationer hjälper oss att höja frekvensen i kropp, sinne och själ. Vatten är kopplat till våra känslor. Luft är kopplat till våra tankar. Eld stärker kärlekens passion. Jord ger oss kraft. Med Hathors och delfinernas rena kärleksfulla vibrationer och frekvenser höjer vi tanken och känslans manifesterande kraft.

Kombinationen att först möta delfinerna i havet och sedan åka genom öknen till Egyptens hjärtchakra i Luxor och besöka templet Dendera, som är Hathors tempel,  är en grundstomme  i energitråden för denna magiska resa. Du behöver inte känna till sedan tidigare mer än att veta att frekvenserna hör ihop att de är nycklar för att öppna ditt energifält. Du känner i hjärtat eller bara vet att du är menad att vara med.

Tillägg som eget val finns att åka en makalös luftballongtur över Västbanken/Luxor för ca 900kr beroende på kurs.

En oförglömlig resa. Denna utsikten var helt magisk. Kanske du känner det?

Lämna ett svar