You are currently viewing Retreat på Ängshyddan 10-13 maj

Retreat på Ängshyddan 10-13 maj

Välkommen till vilsamma enkla dagar utanför Åhus på en charmig 1700-tals gård – Ängshyddan. Havet 15 minuter bort genom en magisk skog.

Som att komma hem till en nära vän du inte träffat än och där finner du en kärleksfull plats i dig själv. En känsla av lugn infinner sig. Hopp. Stillhet. Ett varande. En möjlighet att vara du som den kompletta fantastiska varelse du är.

Mer acceptans, släppa, läka och bjuda in tilliten. Det önskar vi dig.

Vi möter dig där du är och kanske din längtan är något annat. Så underbart att miljön är gynnsam att bara vara i. Vill du inte delta i alla aktiviteter är det okej. Allt är som det ska. I detta rummet möts du för den du är. I enkelhet.
Var beredd på mycket ljus och att du blir buren av ett kärleksfullt space.
Vår innersta önskan är att du ska få några dagar att koppla bort, koppla av, att vara.

Vi umgås under förtroliga samtal och även under tystnad.

Vi bjuder in dig att släppa kontrollen så gott det går. Vi känner in flödet.
Inget specifikt program presenteras, men ingredienserna finns och vi håller space för dig.

Energier i båda yin och yang både manligt och kvinnligt men med betoning på skönhet. Skönheten i det enkla livet som alltid finns där för dig. I andetaget. Fågelkvittret. Gräset mellan tårna. Blommans mjuka blad. Solens strålar. Havets smekning. Skogens vårdoft.

Vi önskar att du kommer som känner förtroende för oss. Känn in. Känns det rätt så är du en av dem som är menat ska vara med i första cirkeln. Max 8 deltagare och minimum 6.

Det här är början på något väldigt speciellt. En ny era. Du är med för din skull men även för ett större syfte. Du bidrar även till andra när du är du i grupp. Vi läker tillsammans.

Platsen har förberetts i många år för oss. Känner oerhörd tacksamhet och vördnad inför möjligheten.

Carinas konst är läkande ner på cellnivå bortom ord, bortom förnuft. Väcker din själs längtan och väcker ditt hjärtas lust. Jag (Jenny) mjuknar och mitt ego får vila och jag känner mig buren i den stunden. Då vet jag att livet är kärlek. Ljuset lyser upp det mörkaste av mörker. Kombinerat av den sprudlande lekfulla glädjen. Älskart. Gamla sår läks i mig och ett lätthet jag inte visste fanns kommer över mig. Vad mer blir möjligt?

Livet längtar efter att få levas som Carina så vackert brukar säga. (Se Carina Ståhls foto konst www.carinagyllenljus.se )

Mediyoga, yinyoga, mjuk Hatha. Meditation.
Känns inga yogabegrepp igen tänk mjuka flöden. Känn in det tillåtande i acceptansen för den du är, din kropp, dina känslor, dina behov och din längtan. Att allt utförs utifrån dina förutsättningar. Prestationen lämnas utanför. Du behöver inga förkunskaper, bara viljan att vara med. Önskan att få vara du i omtanke till dig själv. Det är en upplevelse i sig att guidas av Jenny som följer flödet och intuitionen.

Vi möter oss själva i medveten närvaro tillåtande med det som är. Med den vi är. Våra kroppar sinnen och själar möts i medvetna andetag.

Medveten och så lokalproducerad mat som möjligt serveras. Samtidigt som vi hjälps åt. Vi är inte påpassade, vi är ett. Vi är medmänniskor hembjudna in i det innersta. Där vi alla är på samma plattform.

Inget rum är det andra likt. Det är personligt och varmt. Toalett och dusch på rummet.

Pris: 5699kr

Ingår; Helpension, boende i dubbelrum, konstguidning, skogs och havstur, yoga och meditationer. Sista anmälningsdag är27:e april. Anmälan är bindande.

Välkommen med din anmälan eller frågor.

    Från djupet av våra hjärtan önskar vi dig välkommen.

    Jenny och Carina.