You are currently viewing Nyhet: Klippkort och bokningssystem

Nyhet: Klippkort och bokningssystem


Boka här

Välkommen till mitt nya bokningssystem  Boka direkt. Klicka här: Flow Academys Boka direktsida.

Drop in erbjuds nu även på yogakurser, för de som redan varit på min yoga vid annat tillfälle. Nybörjare hänvisar inledningsvis till en söndagsklass för att lära sig grunden och kunna vara med i en kurs.

Du som bokat dig på din kurs kan som vanligt komma utan att behöva tänka på att boka. Det enda du gör är att meddela mig när du inte kan, senast 24h för, så platsen kan frigöras i drop in systemet för någon annan att ta din plats. Så får du möjlighet att ta igen vid annat tillfälle.

10-klippkort 1750kr. (Ord pris 200kr/tillfälle) Gäller i 1 år.

”Boka direkt” tjänsten hjälper till att visa er i en kalender vad som händer just nu. Dessutom betalning genom ”Klarna” för öppna yogaklasser och värdekort. Och du kan omboka coachsamtaö via tjänsten.

Jag fyller i kalender med lediga tider för coaching så blir det lättare att se när jag är tillgänglig med möjlighet att välja annat. Det här är så spännande, hoppas du kommer uppleva ökad service. Bara hör av dig om något är otydligt.

Hoppas du kommer uppleva att det underlättar för dig. Och att du har förståelse i en övergångsperiod om något är otydligt. Låt mig i så fall veta, tack.

Klicka här: Flow Academys Boka direktsida

Nu kör vi 2019. Ser fram emot att ses.

Med värme,

Jenny