You are currently viewing Guidad djupavslappnande healing på distans 15/5 kl 19

Guidad djupavslappnande healing på distans 15/5 kl 19

bakgrund

Slutet av 2021 i samband med att jag startade min excistentiella podd En röst i Universum. Fick jag även till mig att jag skulle skapa en helt ny unik online tjänst. Den började forma sig allteftersom. Först med yoga online.  Namnet fick jag till mig först: ”Ditt gnistrande liv”. Min själ kallade på mig att hjälpa fler platsoberoende att känna sig mer levande, hela och njuta av livet fullt ut. Att få känna sin egen livsgnista. Att läka sorg, stress, trauman, hinder. Att låta de rådande energierna ihop kopplat med universum rikta energi till andra högkänsliga empater. Som lätt ger bort sig själva. Som också ger mycket av sig själva. Vi alla behövs och har ofta ett stort hjärta och vill surva andra. Men för att lyckas med den missionen behöver vi kontinuerligt rena och fylla våra egna energidepåer. Frekvenserna på jorden höjs kontinuerligt och det kan vara tufft att ta in allt det ljuset. Kanske du får uppstigningssymptom som ljud i öronen, huvudvärk, smärtor eller trötthet. Lyssna på symptomen och vila. Och en möjlighet är att ta hjälp av min healing hemifrån din trygga vrå. En gång när du känner dig särskilt kallad eller unna dig en prenumeration för din egna själsliga påfyllnad.Så länge du själv önskar.I tjänsten ingår även en FB-grupp och jag delar även meditationer och annan själslig inspiration för du ska må ditt allra bästa.

Om healing och energi

Allt är energi och ibland tappar vi vår egen energi, kraft och lust. Ibland uppgraderas vi energimässigt och på sätt tappar vi också energi. Mat är energi. Vatten är energi. Luften är energi. Eld är energi. Människor är energi. Solen är energi. Jorden är energi. Djur är energi. Stenar är energi. Ljud är energi. Och så vidare. Och all energi bär en vibration och frekvens. Den går att skifta och dela och sprida. Genom medveten närvaro och speciella tekniker kan vi rikta energin på ett medvetet sätt. Ju öppnare hjärtan vi har ju mer kan vi ta emot. Det har visat sig genom åren att jag bär en energi som läker många andra människor. Att andra kan bli lugna, glada eller öppna sitt innersta kring min energi. Det värmer mitt hjärta så. Och när jag kopplar upp mig i universums energier. Källan och kopplar samman med mig själv och riktar den till dig som tar emot. Då händer mäktiga saker. Ibland i det sublima undermedvetna, mentala, själsliga, känslor eller det eteriska. Ibland kopplat till tidigare liv. Ibland påtagligt i fysiska förändringar.

Jag får även till mig budskap och känner eller bara vet vad som händer på en högre dimensionell nivå. Eftersom healingen jag skickar i Ditt gnistrande liv kombineras med guidning i ord får du ta del av den kanaliseringen som vill kommer ner till just dig som lyssnar. Och du får hjälp att komma in i en djup avslappning som hjälper dig släppa huvet och analys en stund. Bara det brukar uppskattas i sig.

Lämna ett svar