You are currently viewing FULLSATT: Helgkurs ”En upptäcktsfärd i det inre och yttre” Röstånga den 21-23/8.

FULLSATT: Helgkurs ”En upptäcktsfärd i det inre och yttre” Röstånga den 21-23/8.

1 plats kvar.

Välkommen till en helgkurs med fokus på bara dig och din personliga & andliga utveckling. Expandera ditt inre ljus och din inre kraft. 

Finns din längtan? Då finns vi här för dig. Vi brinner för att skapa förutsättningar för ditt allra bästa och din andlighet.

– vägledda meditationer

– hjärtöppnande samtal och övningar

– Mindful vandring runt vackra Odensjön med trummeditation.

– stilla yin- och medicinsk yoga (enkla övningar även för nybörjare alt stela)

– Varsamt ledd till ditt inre. Att låta kropp, själ och ande samverka för att visa dig vem du är, essensen av dig.

– Utveckla din intuition med hjälp av olika övningar, våga följa din inre vägledning.

– Vi kommer att vara i Röstångagården med naturreservat bara några minuters promenad bort. Vi planerar att besöka och meditera vid magiska Odensjön så ta med skor och kläder att gå i.

Se bilder på vackra Röstånga: http://travelinskane.blogspot.com/2017/11/hostutflykten-till-odensjon.htm

Camilla och Jenny är kvinnliga själsliga entreprenörer som driver egna kurser i personlig utveckling till vardags. Expansionen som blir när Camilla och Jenny går samman är bortom jordsliga energier. Den här kursen är helt unik. Känner du att du vill vara där och uppleva och ta del så kom kära du. Känn efter om ditt ego har bortförklaringar till varför inte och lyssna till ditt hjärtas längtan.

Vi lever i en omvälvande tid och det är dags för oss alla att ta den självklara plats vi kommit för att ta i detta livet. Det är dags nu att skina fullt ut. Och du gör det i din takt på ditt sätt. Med rätt miljö och förutsättningar gör vi det möjligt. Och om du väntar på att du ska bli redo ja då kanske du får vänta till nästa liv. Du behöver inga förkunskaper. Kom som du är. Eller så har du gått många kurser för din utveckling och önskar nya perspektiv och påfyllnad.

Fredagen den 21/8 kl 16-19 

lördagen den 22/8 kl 10-18 

söndagen den 23/8 kl 9.30-16 

Plats: Röstångagården i Röstånga. Kök finns i lokalen. 

Pris:  2 888 kr

Priset inkluderar veg. sopplunch med tillbehör lördag och söndag samt te och frukt. Kvällsmat och boende ingår ej. Pris på mysiga boende ser du längre ner, tips på matställen kommer vi att ge på plats. Tar ca 1h att köra från Lund och en dryg timme från Malmö.

Anmäl dig: skicka ett mail till jenny@professionellcoach.se alternativt via Boka direkt.
och samtidigt betala anmälningsavgiften 500 kr till Camillas Änglarum. Slutbetalning senast den 31/7.

Bindande anmälan (anmälningsavgiften återbetalas ej) men platsen kan överlåtas till annan person. Pga Corona har vi undantagsregler och du kan avboka fram till 2 dagar före o få din avgift åter pga av sjukdom, förutom anmälningsavgiften.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in evenemanget vid för få anmälningar/många avbokningar. (I maj är dock 10 av 12 platser bokade så det ser ljust ut.)

Lokalen är mycket stor med högt i tak. Gjord för hela 85 personer och vi är max 14 personer. Vi kan hålla goda avstånd och vi kommer även vara delvis utomhus i de vackra omgivningarna. Vi kommer kunna ha 1,5-2meters avstånd mellan varandra.

Om du vill bo över så bokar du boende själv. Det finns flera fina och prisvärda ställen att välja mellan i olika prisklasser. Nedanstående prisexempel är hämtade från Booking.com och gäller en person, två nätter. Har du någon att dela boende med så blir det såklart billigare.
Billingehill Bed & Breakfast, 610 kr
Först Camp Röstånga-Söderåsen, 1490 kr.
STF Villa Söderåsen, 1630 kr (Jenny har bott här och rekommenderar varmt. Finns kök att låna)
Röstånga gästgivargård, 2100 kr.

Vi som kommer att leda dig är:
Camilla Nilsson, cert medium, healer, kurshållare mm, www.camillasanglarum.se

Jenny Åsenlund, beteendevetare, Certifierad samtalscoach, yogainstruktör mm, www.professionellcoach.se

Varmt välkommen med din anmälan till denna magiska helg. 

Hälsar Camilla & Jenny

Camilla om att samarbeta med Jenny: Jag ser otroligt mycket fram emot att få skapa och leda denna helg med Jenny eftersom vi båda har samma önskan: att sätta dig som kursdeltagare i centrum. Jenny är otroligt ödmjuk, kärleksfull och klok och det är lätt att må bra i hennes närvaro. Hennes fina personlighet speglas i det hon gör oavsett om det är som yogainstruktör, coach eller vän. Vi har känt varandra några år och båda gått kurs hos varandra vilket känns bra att ha i grunden både för oss själva men framför allt för dig som kommer till oss.

Jenny om att samarbeta med Camilla: Camilla, din för mig grundande energi har hjälp mig så i min utveckling. Jag har ju gått mediala kurser hos dig och går healing utbildning just nu. Du öppnar upp för min andliga utveckling som ingen annan. Kontakten med mina guider är som starkast med dig. Helt magiskt. Jag kan vara sårbar och mig själv fullständigt. Som kursledare är du kompetent, närvarande och vill allas bästa. Tacksam för vår vänskap och att du gått yogakurs för mig och sjungit mantrasång i min studio. Det finns en ömsesidighet för våra gåvor. När de verkar tillsammans expanderar möjligheter för utveckling ytterligare för alla som vill ta del. 1 + 1 blir 33 

Camilla Nilsson

Jenny Åsenlund

 

Möjlighet att ta del av Jennys trummeditation under kurshelgen i Röstånga.

Lämna ett svar