You are currently viewing Själsligt skogsbad i Skäralid 13/6 kl 10-15

Själsligt skogsbad i Skäralid 13/6 kl 10-15

Välkommen på en dag med naturens gåvor i ljuvliga Skäralid och Odensjön – Söderåsens nationalpark. En fröjd för kropp och själ.
 
Vad är skogsbad? Det är ett begrepp ifrån Japan. Där det forskats på skogens helande förmåga, bara av att vistas i naturen. Där ordineras skogsbad som läkemedel för bättre hälsa. Denna dagen är vi närvarande tillsammans med varandra och naturen. Framförallt hjälper naturen oss att bli medvetna i nuet genom mindfulnessövningar guidar jag dig in i essänsen av att bada i skogens grönska.
 

Jag hjälper dig uppleva naturen med alla dina sinnen med andra likasinnade. Släpp stress och press för en dag och njut i gemenskap. Vi håller såklart avstånd, tryggt omgivna av frisk luft och fågelkvitter.

 
 – Vandring i välgörande skog
– Meditation i det gröna
– Mjuk yoga (inspiration av medi, hatha o yinyoga)
– Trygg samvaro (med avstånd)
Yogan i sig kommer inte vara hårt fysisk utan inkännande och mjukt välgörande. Ingen matta krävs (om du inte önskar förstås). Jag guidar gruppen intuitivt efter vad som är bäst för oss alla i nuet.
 
Tag med dig egen dryck, lunch och fika. Något att sitta o ev ligga på. Kläder efter väder.Vi önskar in sol.
 
När: Lör 13/6 kl 10-15
Plats: Vi samlas vid sjön strax ovanför parkeringen vid ingången till Skäralids naturpark.
 
Kostnad: 395kr
Betala med Klarna via Boka direktanmälan alternativt via Swish 1231793462 alt BG 5126-3911 Betalning = bekräftad bokning efter registrering i Boka direkt. 100kr rabatt om du är  pensionär eller heltidssjukskriven eller om du har en svår ekonomisk situation.
Bindande anmälan. Vid sjukdom är du välkommen vid annat tillfälle, ok med kort varsels avbokning pga sjukdom eller symtom i Coronatider. Kommer genomföra fler skogsbad i sommar du kan komma istället.
 
Fråga om du önskar samåkning så sammanför jag deltagare. Buss stannar även utanför. Dela gärna med vänner du tror skulle uppskatta. Kanske ta med en vän?
 
Naturområdet är backigt, du ska klara att gå ca 8km, men vi kommer hålla tempo så alla hänger med och pausa och njuta av moder jords gåvor. Bilder och info om platsen: 
https://www.sverigesnationalparker.se/park/soderasens-nationalpark/#.VC6CYGd_uqU
 
Välkommen!
 
Med värme,
Jenny
 

Lämna ett svar