Må ditt bästa – möjligheter ht 2020

Så vad kan vi mer göra för att må bra dessa speciella tider? Alla har inte möjlighet att gå till en yogastudio just nu, även om jag finns här med färre platser än vanligt, förstås.

Det positiva är att dagens teknik hjälper till så att vi kan fortsätta ta hand om oss själva och ändå känna gemenskap på distans. Vårens distanskurser via Zoom var så uppskattade att jag har valt att fortsätta.

Osäker på om distansyoga är rätt för dig?

Till dig som läser detta ger jag möjligheten att vara med på uppstarten av min 8 veckors yinyogakurs nu på tisdag 1/9 kl 19.

Kan du inte den tiden, inga problem då får du ta del av inspelningen.

Maila mig (jenny(a)professionellcoach.se)så skickar jag länken för dig för att vara med i liven samt beskrivning hur, alternativt berätta om du hellre vill ta del av klassen i efterskott. OBS! endast 5 dagar så vänta inte!!

Vill du veta mer om varje event? Välkommen till min Boka direkt sida (klicka på Boka här:) Där kan du läsa mer och säkra din plats.

yinyogakurs (möjlighet att prova första tillfället)

Känner du att du får en fin stund av yinyogan och att du mår bra av att djupandas och mjukt stretcha ut från en trygg vrå i ditt hem. Då kan du sen anmäla dig till kursen för 1111kr, då får du 8 veckors tillgång till yinyoga och sammanligt 8st live tillfällen.

Klassen är 90 min. Någon tyckte det var långt. Tvärtom är det lyxigt då det verkligen ger dig möjlighet att återhämta dig. Yin står för det lugna meditativa och att bli avslappnad kan vi inte skynda fram, därför brukar den långa längden uppskattas. Den brukar dock upplevas som betydligt kortare. I stillheten verkar tiden stå stilla. Yin ger energi. Men finns inte tiden, ta del av inspelningen och hoppa över meditationen. Det viktigaste är att du gör något för dig, bättre än inget alls.

Upplägg: 10 min landar vi in i andetaget, ca 60min är asanas, stilla positioner med stöd av kuddar för ditt bästa, 20 min är savasanna (vila) och meditation.

Varje klass är unik med olika teman som stärker dig mentalt och själsligt, teman som Släppa taget och acceptans. Positioner som stödjer och fokuserar på olika områden i kroppen som hänger ihop med våra energifält enligt kinesisk medicin (hänger ihop med akupunktur/akupressur).

Vi möts äkta oavsett i en ljuscirkel, coachsamtal eller i en yogaklass. Jag har verktygen, erfarenheten och närvaron för din personliga  och andliga utveckling. Jag tänker inte låtsas att jag är perfekt. Jag delar även min sårbarhet på ett professionellt sätt, det öppnar upp för läkning och att även du ska våga vara Du, precis som du är. Är tiden här för dig att prioritera dig själv då finns jag här för dig. I en ljuscirkel eller som samtalscoach. Sträck ut en hand så är du på väg. För dig som är intresserad av min intuitiva sida, förmåga som högkänslig att känna in bortom orden, och även hur du ska utforska din egen energi och känslighet så hjälper jag dig förstås.

 

Sköt om dig så hoppas jag vi hörs och ses snart.
 

Med värme,

Jenny

Lämna ett svar