You are currently viewing Boka tid för reflektion med dig själv. Skapa ditt 2020.

Boka tid för reflektion med dig själv. Skapa ditt 2020.

Dags att satsa på dig själv fullt ut 2020.

Stop playing small. Ja tänk på andra så klart men vad händer när du fyllt dig själv med så mycket inre kraft för alla dina nära och kära. Jo det blir kärleksexplosion innifrån och ut.

Skapa dina drömmar och din verklighet 2020

Det blir inte av om du inte avsätter tid. Du kan inte vänta på att lusten ska falla in Det är ditt liv det handlar om. Låt inte möjligheten gå dig förbi. Dagar blir till veckor, som blir till månader som blir till år. Du har ditt liv i dina händer och det är du som tar dina egna steg varje dag, ingen annan.

Bestäm en reflektionsdate med dig själv, kanske tillsammans med en vän som önskar det samma. Avsätt 1-2 timmar. Rita en sol, med ett centrum med strålar ut. I centrum skriver du vad du önskar mer av. I strålarna skriver du vad du behöver för att uppnå detta.

En ny sol skriver du centrum något du vill reflektera kring. Exmepelvis din självkänsla? Skriv hur du upplevde den i strålarna ut. Gör en ny sol där du skriver vad du behöver för att få mer självkänsla och så fortsätter du med de områden som är viktiga för dig. Ex. Familj, karriär, andlighet, personlig utveckling, rörelse, glädje, harmoni etc.

Om du verkligen vill satsa på dig själv och inte låta drömmarna rinna ut i sanden finns jag här för dig som din  coach om du vill ha stöd från en helt oberoende part som ger dig verktyg och energi att forma ditt nya liv. jag samlar ihop mitt helhetsintryck och sammanfattar åt dig så att du får ett nytt helhetspersektiv för dig.

Jag ger av mitt hjärta. När du tar emot med ditt hjärta. Då blir vi ett. 

Namasté Jenny

2019 ledord tillit och abundance

2019 är slut. Tack till alla er som träffat mig på yogamattan, i samtal, på healingbänken. För att du tar del av mina budskap och kanske du är den som väljer att ta del av mina tjänster 2020? Det ser jag så fram emot i så fall.

Vad har 2019 gett dig?

Mitt 2019 har varit ett otroligt utmanande år, inleddes med fantastisk ljus och tro på att allt var möjligt, sedan övergick till mer mörker. Mina ledår för året var tillit och abundance (överflöd). Jag kommer dela mer kring detta när tiden är mogen men jag vill vara öppen med att 2019 var året jag helhjärtat gav mitt förtroende i fel händer. Jag stod så i ljuset och valde tilliten. Jag var så rädd och gjorde det ändå. Det visade sig bli oerhört kostsamt finansiellt och energimässigt. Jag har många lärdomar i detta som jag än inte förstår helt än, men jag är så övertygad om att i slutändan kommer något gott ut ur detta. Lärdomarna tar jag med mig och jag känner jag kan möta er än bättre som drabbats av svårigheter i livet.

Dessutom hade jag rehab av mitt knä under nästan hela året. Jag inledde 2019 i sjuksäng på kryckor och jag avslutar pigg och glad och flexibel. Men 2020 önskar jag bli än starkare o få upp motionen ordentligt igen. För att vara en hållbar ledare för oss själva och andra behöver vi ta hand om oss, så är det bara. Och det kan jag bli bättre på. Dessutom har jag varit dålig på struktur vad gäller bokföring och det ger dålig energi och överblick. En sida av mig som tidigare projektledare aldrig skulle göra. Men tydligen gick det bra att inte se om mitt eget hus, men skulle det vara någon annans hade jag aldrig gjort så. Viktig läxa för mig själv.

2019 blev året då jag tog klivet ut som healer. Att våga stå än mer i min andlig kraft och våga dela mer av min spirituella sida. Wow att jag kan få vara en kanal för så fina energier är jag så tacksam för. Aldrig vågat tro jag skulle kunna vara så kraftfull. 

2019 fick jag ett nytt uppdrag som expertcoach för tidningen Allas. En dröm som kom till mig 2018 och förverkligades ett år senare. Jag drömmar kan bli sanna, men vi behöver agera för att de ska bli av.

Jag är så tacksam för flödet som finns i min verksamhet och att allt fler hittar mig och mina tjänster. Att det jag erbjuder uppskattas och att de flesta kommer åter och åter eftersom det mår gått i kropp och själ av vad jag erbjuder.

Dags för reflektion. Vad har 2019 gett dig? Vad tar du med dig för fina stunder? Vad har du för lärdomar och vad vill du släppa? Skriv från hjärtat. Använd solcirkeln som verktyg om du vill.

Och nu står ett helt nytt år framför oss. Perfekt läge att önska in nytt. Vilka värden är viktiga för mig på riktigt. Hur får jag ett liv i balans?

Mina ledord för 2020 är. Self care, struktur och expansion.

Dessa ord tar jag med mig när jag ska fatta beslut, när skapar rutiner för mig själv, vad vill jag ha er av och mindre av. Vilka är mina drömmar och mål för året.

Mina ord passar mig, för någon annan kanske self love passar bättre än self care. För mig handlar det om handlingarna som stärker min self love, som gör att jag använder self care som uttryck. Viktigast är att orden du väljer betyder det som symboliserar det som är viktigt för dig, ingen annan.

Vilka blir dina ledord inför 2020. Jag har än fler lekfulla effektiva övningar för dig att samla ihop och skapa ditt bästa år någonsin.

Jag har ett gratis webinar inkl meditation 22 januari kl 17. Maila  mig jenny@professionellcoach.se så får du en inbjudan. Få info om mitt online program där jag kommer gruppcoacha våren 2020. Skapa ditt drömår 2020. Möjligheternas år.

Kärlek och ljus,

Jenny

Lämna ett svar