Nyfiken på mindfullness?

Hitta ditt sätt att träna din mentala styrka, kreativitet och fokus! Har du en känsla av att livets ekorrhjul snurrar och att du knappt hänger med. Forskning visar att mindfulness är stress- och ångestreducerande. Önskar du att tidspress inte ska beröra dig känslomässigt på samma sätt?

45% av sjukskrivningarna 2017 är kopplat till psykisk ohälsa i Skåne, vi är överinformerade i dagens samhälle vilket vi inte är konstruerade för. Du är inte ensam om att behöva verktyg för att hitta ditt inre lugn eller minska självkritik. Mindfulness ger dessutom förbättrad sömn och ökad självinsikt.

Visste du att vi är i snitt endast 47% i nuet, annars funderar vi på det som ska hända sen eller det som varit. Då tappar vi kontakten med våra känslor, kroppar och får svår att lyssna in våra behov.

 I Mindfulness övar vi på att vara närvarande i det du upplever här och nu med ett accepterande förhållningssätt. Det krävs träning precis som när vi ska bygga muskler.

En del i mindfulness är en mer accepterande och ömsint hållning mot dig själv och andra. Att blir varse sin egen självkritik och skapa en mer neutral självbild, har stor betydelse för att du ska må bra. 

Introduktion till Mindfulness 7 huvudområden. Teori varvas med praktik. Ett tillfälle 350kr. Alla 3, 900kr. Mindfulness gäller som friskvård.

”Nyfiken på Mindfullness” 4/12

Workshop, teori varvas med praktik. tis 4/12 kl 17.30-19. 4/12 

”Nyfiken på mindfullness” dagtid

må kl 11.30-13. 19/11, 3/12, 10/12. Ett tillfälle 350kr alla 3 tillfällen 900kr. 

Se fram emot nya insikter om dig själv och hur du navigerar dig fram i livet. Välkommen med din anmälan.

Väl mött, Jenny

Jenny Åsenlund driver sin egen verksamhet Flow Academy och är beteendevetare, ICF certifierad coach, utbildad i mindfullness och yogainstruktör. Hon har jobbat i över 10 år som internationell IT projektledare. Mindfullness var ett av verktygen som stoppade henne vid den berömda väggen. Idag vänder hon sig både till privatpersoner och jobbar med stresshanteringsprogram, coachande samtal i grupp och enskilt. Hon leder hälsofrämjande kurser i företag och offentlig verksamhet. Följ henne under ”Professionell coach” på Instagram, FB.

Kursstart mindfullness januari 2019. 

– 7 tillfällen för att fördjupa din praktik och börja få verktyg och stöd för att integrera mindfullness naturligt i din egen vardag för din ökade livskvalité. Håll utkik efter datum.