You are currently viewing Online 2/2 ”Väck dina mästarförmågor med din unika gudomliga ton”

Online 2/2 ”Väck dina mästarförmågor med din unika gudomliga ton”

Den himmelska gudinnan Hathor och delfinerna hjälper oss att rena och uppgradera våra tankar och känslor för att omvandla separation, smärta, förminskning till att känna oss fullkomliga precis som den vi ÄR. Delfiner är högt utvecklade kosmiska varelser som levt på jorden under många årtusenden. Med deras djupa rötter till Lemurien är de väktare av den uråldriga förlorade kunskapen. Delfiner och människor härstammar båda från Moder Oceans vagga och vårt liv som foster börjar i vatten. Vatten är den grundläggande beståndsdelen i våra kroppar liksom jorden. 

Hathor påminner oss om att ljudets vibrationer existerade innan språket. Ljudet är den ursprungliga grunden för skapelsen. Hon ser människor som vågmönster av energi likt en komplex serie av övertoner. Ur Hathors perspektiv avger våra ljuskroppar ljud som resonerar med våglängden i våra tankar, känslor, chakran och organ. 

Hathors högfrekventa vibrationer hjälper oss att höja frekvensen i kropp, sinne och själ. Vatten är kopplat till våra känslor. Luft är kopplat till våra tankar. Eld stärker kärlekens passion. Jord ger oss kraft. Med Hathors och delfinernas rena kärleksfulla vibrationer och frekvenser höjer vi tanken och känslans manifesterande kraft. 

Healingen med Hathor, delfinerna och elementen är en hjälp för oss att finna vår inre unika gudomliga ton för att rena vår inre energikanal genom väcka och stämma vår energi i samklang med gudomliga ton. Vår gudomliga ton är nyckeln för att få tillgång till våra mästarförmågor. 

Med kärleksfulla tankar och känslor kan vi stilla ett stormigt hav för istället genom harmoni flöda med havets vågor likt livets skiftningar. Hathor och delfinerna hjälper att med följsamhet våga vara buren av livet. Med våra unika gudomliga toner skapar vi tillsammans en symfoni i en högre oktav. 

Vi inspireras av delfinernas förmåga att samverka i lätthet och glädje. Hathor öppnar upp känslan att känna kärlek till sig själv och livet. När vi tillsammans upp öppnar upp denna gudomliga vibration inom oss så stärker vi strömmarna av kärlekens vågor på vår jord. Som själ känner du igen denna kärleksvibration att leva fullt ut i hjärtats rena frekvens från vårt liv i Lemurien.

Eventet sker den 2/2 i en privat FB-grupp online och fömedlas med en guidad healingmeditation av Angela Johnsson och Jenny Åsenlund.

Kostnaden för att medverka är 222 kr.

Betalning görs via swish till Jenny Åsenlund AB. 1231793462 alt Bg 5126-3911 ange 222 och din mailadress för att bli insläppt i FB gruppen.

Alternativt meddela Jenny din anmälan via mail jenny@professionellcoach.se eller via Messenger. Efter betalning släpps du in i privat FB-grupp. Där kommer mer information och den guidade healingmeditationen att läggas upp.  Du tar själv emot när du önskar 2/2 och energin finns där för dig även om senare. Allt handlar om din egen intention.

22 är mästarenergins frekvens, datumet 2/2 fördjupar kraften att väcka dina inre mästarförmågor. Tack så innerligt för dig som önskar medverka. Tillsammans stärker vi upp energierna.

KLICKA HÄR för att lyssna på vår videohälsning till dig!

Varmt välkommen önskar Jenny Åsenlund och Angela Johnsson från djupet av våra hjärtan Klicka här eller bilden av oss och ta del av vår videohälsning till dig. Där vi berättar mer om energierna vi känt och de fina som vill komma igenom till dig som känner dig kallad.

Hathors, ljudet- och frekvensens gudinna från Egypten. Återfinns i Dendera templet i Luxor.

När Angela och Jenny arrangera sin första gruppresa till ”Egyptens pärlor” hösten 2023 då fördjupades delfin och Hathors kärleksfulla frekvenser på djupet i oss och deltagarna. Vi fick uppleva villkorslösa kärleken, transformation av mörker, glädje och gemenskap tillsammans med hela gruppen. Det var mäktigare än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Den energin önskar vi aktivera i er i detta event i 22 vibration. Vi besökte även Dendera templet som är Hathors tempel och fick med oss budskap och energi vi så gärna delar med av oss av till er. Det är dags att vi nu blir än mer våra egna mästare.

PS. Det handlar inte om att du måste kunna sjunga för att komma in i den gudomliga tonen. Din ton är unik och är din, det handlar om att frigöra energi så att du får loss gamla blockeringar som hållt din kraft tillbaka. Din ton är helt perfekt. Även om det först inte känns så, så kommer du veta och uppleva mer av den känslan, är vår högsta önskan med detta event.

Glädjeskutt från gruppen efter en sacred space cermoni i elementet vatten med stark sol och luft i Röda havet.

Jenny Åsenlund och Angela Johnsson i samskapande trumcermoni på båten med frigörande rörelse och röster tillsammans med gruppen på 8. Hämtade vi hem än mer av vår urkraft och inre gudinna. Sant systraskap förenade i hjärtat.

Glädjen att simma i korallrev, med delfiner, yoga, meditera och vara i kontakt med soluppgång och nedgång, stjärnglitter ute på en båt i Röda havet i 4 dagar är obeskrivlig. Kanske denna bilden säger något om känslan när jag klev på båten en vacker soluppgång i bakgrunden. Jag är så tacksam jag tagit emot och skapat denna möjligheten som min själ kallat på mig flera år att sammanföra oss själar här o nu. Tack för er som följer era hjärtan och följer med nästa gång när det bär av 4-11/5. 

Online eventet kan bli startskott för att få känna in hur dessa energier påverkar dig in på djupet bortom ord.

Lämna ett svar