You are currently viewing Trummeditation i Malmö 1/9 kl 18.45

Trummeditation i Malmö 1/9 kl 18.45

 


” När jag mötte mitt kraftdjur för första gången på Jennys session var det en upplevelse jag tar med i hjärtat och kommer minnas hela livet. Magiskt.” Anna

“Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen

 

 

Välkommen till en varm gemenskap, för dig att få en rofylld unik upplevelse.

 
Öppna upp för en upplevelse utöver det vanliga, kanske i kontakt med dina kraftdjur, genom en trumresa med välgörande vibrationer. Du sitter eller ligger ner och tar emot.
 
Frigör negativa känslor samt inre stress och få hem din livskraft i kontakt med andetagen och känslan som trummans kraft ger. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Du bara ligger och tar emot.
 
Jag coachar och vägleder dig in i trumresan och i trygg gemenskap. Du delar vad du önskar i gruppen efteråt. Du kan ta en inspirationskort för vidare vägledning om du önskar.
 
– Tid: onsdag 1/9 kl 18.45-20.30
 
– Plats: Blissiz, Tessinsväg 10C, Malmö
 
– Anmälan och betalning via Boka direkekt.
 
– Swisha 1231793462 före för att bekräfta din anmälan. Ange din mailadress i meddelande, friskvårdsberättigande, mindfulnessövningar ingår.
 
– Pris: 350kr

Max: 8 pers (3 platser kvar 25/8)
 
– Vi håller gott om avstånd mellan varandra. Vi hälsar med ögonkontakt 🙂
– Ok med kort varsels avbokning pga sjukdom, ta igen annat tillfälle samma år.
– Matta och filt finns på plats, önskar du ta med egen gör det.
(För dig som anmäler dig till yinyogakursen i Malmö ingår denna sessionen, du kan även välja att börja yinkursen 15/9 varannan onsdag om du föredrar det)
 
Välkommen som du är.
 
Med värme,
Jenny
 
Har spelat intuitivt på sin trumma sedan 2018. Yin, Hatha, Restorative och Mediyogaintruktör. Intuitiv andlig vägledare. Multidimensionell/reiki healer, Beteendevetare och Certifierad ICF samtalscoach.
 
 

Lämna ett svar