You are currently viewing Trummeditation under lönnarna i Höllviken 19/6 kl 15

Trummeditation under lönnarna i Höllviken 19/6 kl 15

 

 

”Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen

 

 

 

 

Välkommen till en varm gemenskap, för dig att få en rofylld unik upplevelse.

 
Öppna upp för en upplevelse utöver det vanliga, genom en trumresa med välgörande vibrationer. Du sitter eller ligger ner och tar emot. Ingen prestation. Du guidas in i närvaro i nuet med himlen som tak och fåglarna som sjunger och havets brus i bakgrunden.
 
Frigör negativa känslor samt inre stress och få hem din livskraft i kontakt med andetagen och känslan som trummans kraft ger. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Du behöver bara säga ja till att ta emot.
 
Jag coachar och vägleder dig in i trumresan och i trygg gemenskap. Du delar vad du önskar i gruppen efteråt. Du kan ta en inspirationskort för vidare vägledning om du önskar.
 
Med Mors dag energin firar vi den feminina energin, det innerliga, varma, närvarande och omvårdande varandet. Vi hyllar oss själva.
 
– Tid: 29/5 kl 14-16
 
– Plats: Höllviken, bakom Jennys hem och studio, Utomhus under lönnarna.
 
– Anmälan och betalning via Boka direkt.
 
– Swisha 1231793462 före för att bekräfta din anmälan. Ange din mailadress i meddelande, friskvårdsberättigande, mindfulnessövningar ingår.
 
– Pris: 250kr
 
 

Ta med något att sitta eller ligga på. Gärna en filt så du håller värmen. Vatten att dricka

Välkommen som du är.
 
Med värme,
Jenny
 
Har spelat intuitivt på sin trumma sedan 2018. Yin, Hatha, Restorative och Mediyogaintruktör. Intuitiv andlig vägledare. Multidimensionell/reiki healer, Beteendevetare och Certifierad ICF samtalscoach. Älskar att skapa sammanhang för läkning och utrymme för magiska upplevelser bortom tankebruset.
 
 

Lämna ett svar