You are currently viewing Trumresa vid havet 30/8 kl 9.30

Trumresa vid havet 30/8 kl 9.30

 


” När jag mötte mitt kraftdjur för första gången på Jennys session var det en upplevelse jag tar med i hjärtat och kommer minnas hela livet. Magiskt.” Anna

”Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen

 

 

Välkommen till en varm gemenskap i den friska havsluften på en plats med så fin energi.

 
Öppna upp för en upplevelse utöver det vanliga i kontakten med dina kraftdjur, genom en trumresa med välgörande vibrationer. Du sitter eller ligger ner och tar emot.
 
Frigör negativa känslor samt inre stress och få hem din livskraft i kontakt med naturen, djur och dig själv.
 
Jag coachar och vägleder dig in i trumresan och i trygg gemenskap. Du delar vad du önskar i gruppen. Mesta delningen sker 2 och 2.
 
– Tid: sön 31/8 kl 9.30-12
 
– Plats: Fredshög (förlängning av Kämpingestranden) nära Höllviken. Vi ses vid P-platser (gratis) längst vägen mot Trelleborg, förlängning av Stenbocksväg efter Bärnstensmuséet.
 
– Anmälan och betalning via Boka direk, där finns länk till Klarna för betalning (reg före men dras först efter evenemanget) 
 
– Alternativt swisha 1231793462 före för att bekräfta din anmälan. Ange mailadress i meddelande om du önskar kvitto.
 
– Pris: 350kr (gäller som friskvård)
Vid regn bokar vi om datum.
 
Max: 14 personer
 
– Vi håller gott om avstånd mellan varandra. Vi hälsar med ögonkontakt 🙂
– Ok med kort varsels avbokning pga sjukdom, du har 3 mån på dig att att komma vid annat tillfälle.
– Ta gärna med något att dricka och fika till dig själv samt något att sitta och gärna ligga på, filt samt kläder efter väder.
 
Välkommen som du är.
 
Med värme,
Jenny
 
Yin, Hatha, Restorative och Mediyogaintruktör. Intuitiv andlig vägledare. Multidimensionell/reiki healer, Beteendevetare och Certifierad ICF samtalscoach.
 
 

Lämna ett svar