En hoppfull delning om magi med synkronitet.

Ibland när vi mår som sämst kommer budskap som hjälper oss se dagens ljus på nytt sätt igen. MEN då gäller det att du har glasögonen på dig som väljer att se tecken. Är du öppen och nyfiken? Häng med.

Sedan jag började följa tecken runt omkring mig blev mitt liv så mycket roligare. Jag är med den medvetenheten öppen för att se synkronisitet överallt. Se samband.

Märker du att det ibland dyker upp samma sak flera gånger? Ordet synkronisitet används i dessa sammanhang. En person ringer dig precis när du tänker på den personen. Samma bok dyker upp på olika sätt.
Du tänker på samma person flera gånger. Samma typ av djur kommer i din närhet. Någon säger något som talar till ditt hjärta. Exakt i det ögonblicket precis när du behövde det som mest. När du tvekar inför ett beslut så bekräftar någon dig så att det blir lättare att ta steget…

Jag önskar inspirera dig att vara observant på dessa tecken då de är budbärare på olika sätt. Att vi är i flöde. Boken som kommit till dig för du bör läsa, den har något viktigt att säga dig.

För drygt 3 år sedan var vi nyinflyttade i Höllviken. Vi hade köpt ett stort hus så jag skulle kunna ha min verksamhet hemma. Jag står en morgon i köket och all energi rinner av mig. Jag känner så ensam. Jag känner bara en familj i hela byn och det slår mig. Tänk om ingen kommer till min studio? Vad har vi gjort, jag har inget nätverk här. Tänk om ingen vill ha mina tjänster här. Jag börjar tvivla på mig själv och känner mig låg.

Jag har inte haft något event hos mig ännu. Jag står i köket och tittar ut genom fönstret. Vad har vi gjort? Varför har vi flyttat hit?

Då plötsligt ställer sig en präktig fasen och låter med ett kluckande ljud på kullen rakt utanför huset.

Han stannar och tittar på mig. Jag tänker, vad vill du mig lille vän? Jag går och slår upp budskapet om fasanen i boken Djurens språk.

”Ta din kunskap på allvar och använd dig av den. Praktisera din visdom. Din gåva är att vara medveten om din egen visdom.”

Hela jag ler. Jag får gåshud, vilket också är ett tecken för mig  att det är sant och viktigt. Jag känner kraften i mig åter spira och jag fortsätter mitt lilla uppdrag på jorden. Jag börjar bjuda in till yogakurser, retreats och coachsamtal… Och ni kom, tack! Och på den vägen är det.

Men som livet är så hamnar jag där igen. I tvivlet. Och efter nästan 3 år tvivlar jag igen, så mycket att jag funderar på att lägga ner alltsammans. Då dyker en annan fasan upp på exakt samma ställe. Den gången bad jag även om ett tecken om det är meningen jag ska ge upp nu och skaffa mig ett ”vanligt” jobb igen. Helt otroligt. Då går jag till och med ut till den och tackar den. Den blir förskräckt och hoppar vidare. Jag tänker det här måste jag dela till dig som läser min inspirationsbrev. Det här är helt magiskt. Det klingar så sant i hela mig. Den magin önskar jag även dig. För vi är alla ett. Vi är inte separerade. När vi ser helheten speglas verkligheten tillbaka till oss.

Början på 2021 har inte varit lätt som egen företagare. Nya restriktioner, begränsningar, rädslor, sämre intäkter etc. Nu har fasanen gjort besök fler gånger, det har sannerligen behövts. Med bästa tajming igår, komiskt nog. När jag satt och började författa denna texten till dig om just fasanen. Älsk på den, eller hur! Jag behöver värdesätta min visdom. För dig kanske är en påminnelse om att du är värdefull som behövs ibland.

För några av er vet jag att detta resonerar så sant i dig också. För några av er tänker kanske att det låter märkligt. Hade du frågat mig för 10 år sedan så hade jag tyckt detta var märkligt. Men idag är att följa flödet, synkronisitet och se tecken något som berikar mitt liv. Som gör mina beslut lättare.  Jag lyssnar alltid inåt vad som resonerar i mig, jag lägger inte mina beslut utanför mig själv. Men jag låter mig inspireras av världen runt mig. Och på samma sätt gör livets osynk mig också medveten. Missar jag en buss eller ett event jag längtat till blir inställt. Då väljer jag att se det som att det inte var meningen, då ska jag göra något annat istället. Det blir så mycket mer lättsamt då livet. Jag blir mindre upprörd och arg när livet tar en ny oväntad vändning. Den känslan önskar jag även dig. Lev i flow, synkronistet och du spar energi och blir mer lycklig. Hoppas detta hjälper dig på livets väg.

Tack för du vill ta del. Och kom ihåg att behöver du stöd på livets väg så finns jag här för dig. Inte längre än ett samtal bort.

Med värme,

Jenny

Vad är Aktuellt hos mig just nu? Hemsidan är under uppdatering men på Boka direkt är uppdatering o tider ute. Klicka på Boka här knappen ovan för att läsa mer.

Lämna ett svar