You are currently viewing Lucka 15 Vad är du tacksam för idag?

Lucka 15 Vad är du tacksam för idag?

  • Helt varm i kroppen av tacksamhet och glädje över att ha avslutat första året med min egna yoga och samtalsstudio. Att få höra ord som: ”Jenny, stunderna här får mig att må så bra, du förstår inte hur bra det är” ”När jag går härifrån är jag så lugn, det tar flera dar innan något kan stressa upp mig igen.” Då hoppar min själ då blir jag så tacksam att jag ryser. Då vet jag att jag är på rätt plats. Jag känner glädje över att få bidra med andras välmående, det ger mig meningsfullhet. Så innerligt tack till alla er som delar era upplevelser med mig, så betydelsefullt för mig.

Vad känner du dig tacksam över idag?

Tips:

  1. Skriv upp 3 saker när du går och lägger dig som du är tacksam för med din dag. Det hjälper dig att hålla fokus på det goda i livet. Vi överöses av negativa nyheter vilket sänker vår energi. Med tacksamhet väljer du positiv energi.

2. Dagens utmaning till dig är att fokusera på tacksamhet vid middagsbordet. Är ni flera så ta en frågerunda. Har du ingen familj gör det en dag när du är på jobbet över lunchen. Då hjälper du alla närvarande att se livets goda. Det kan behövas träning så ha tålamod. Tacksamhet är energihöjande, höjer din vibration. Med tacksamhet kommer du känna större glädje i ditt liv, större glädje över allt som finns för dig. Saker du kanske tagit för givet men som är helt magiskt att det faktiskt finns. Att du har varma kläder när det är kallt ute, att du kan krypa ner i en skön säng. Att få mat serverad till dig. Tacksamhet är en attityd inom mindfulness, ett förhållningssätt till livet som ökar ditt välmående.

Dela gärna vad du känner dig tacksam för just nu? Du som redan utövar tacksamhet dela gärna dina erfarenheter så inspirerar du andra att göra det samma.

Med värme,

Jenny

När du inleder ett samarbeta med mig som coach tar jag fram övningar och verktyg anpassat efter dig. Din inlärningsstil, dina värderingar så att du medvetet kan börja agera mot dina drömmars mål.