You are currently viewing Lucka 17 Små stjärnor lyser också i mörkret

Lucka 17 Små stjärnor lyser också i mörkret

Ibland känner jag mig så liten. Det gör vi alla. 

Vi är alla strålande stjärnor på våra alldeles unika sätt. Även de små lyser klart på de mörka himlen. Tillsammans skapar vi ett helt himlahav av glitter. Så stråla stråla stråla. Du är aldrig för liten, du är så betydelsefull.

Tycker den här bilden är så fin av Lena Söderström. Den är så talande. Hennes bok ”Änglar och tänkvärda ord” är full av klokskap som berör med vackra målningar. Den finns i min studio för inspiration, följ Lena eller titta in på hennes hemsida ”Färg och fantasi”

Och om du känner dig så där liten men vet inte riktigt hur du ska känna dig betydelsefull och finna din mening i livet. Kontakta mig. Jag finns där för dig som din samtalscoach. Hör av dig om det känns rätt så kan vi börja med ett samtal, över telefon/Skype eller så ses vi i Malmö eller Höllviken. Vad du önskar. 

stärkande kram,

Jenny