You are currently viewing Workshop: Mitt bästa 2019 Tis 22/1 kl 18

Workshop: Mitt bästa 2019 Tis 22/1 kl 18

Nytt år ger möjlighet att reflektera över sitt liv och fundera över vad vi önskar. En fantastisk möjlighet att manifestera in sina önskningar. Vågar du önska dig bortom det givna, bortom dina fantasier. Bortom dina hinder? Dina gamla vanor och mönster som hindrat dig? Fastnat i gamla hjulspår?

Bor du i Skåne. Ta tillfället och tillsammans med mig bli inspirerad till att dina nyårslöften och önskningar tar sig form. Bortom tanken mer mot känslan och intuitionen. Välkommen på en kreativ afton i min mysiga studio i Höllviken. 

När jag har börjat skriva ner och skapa kollage har mer av mina drömmar slagit in. Säg visionen högt till andra. Du använder attraktionslagen än mer när du lever dig in känslan som om det vore din sanning redan nu. Välkommen 22/1 så skapar vi tillsammans.