You are currently viewing ÖPPNA DITT HJÄRTA KURSHELG 1-2 JULI

ÖPPNA DITT HJÄRTA KURSHELG 1-2 JULI

Jag bjuder in dig att få komma bort från vardagen och få egentid. Kom hem med nya insikter, mer tålamod och hopp inför livets omständigheter. Mitt hjärta jublar när jag nu bjuder in dig till en av mina favoritplatser. Välkommen på en rogivande upplevelsebaserad kurshelg som även befinner sig ute i vacker unik natur som formats av istiden.

Jenny tillsammans med kursgrupp vid Odensjöns ljuvliga energi. Ger en känsla av att befinna sig mitt inne i en John Bauer målning. Helt magiskt och en känsla av att komma hem infinner sig varje gång jag kommer dit.

Magi händer när vi får möjlighet att lyssna på vårt eget hjärta och själ. Tillsammans med andra likasinnade skapar vi förutsättningar för dig att lyfta fram ditt eget inre ljus och blomma ut.

Årstiden är sprudlande grön och ljuset är magisk i lövskogen. Högvibrerande grön och vi tar del Odensjöns magiska kraftplats. Naturen läker vårt sinne och vi släpper oroliga tankar. Jag guidar dig in i närvaron att bli omfamnad av moder jord och högre dimensioner.

Röstångagården är en gammal enkel gård med luftig och ljus lokal med många fönster som ligger promenadavstånd till naturreservat Skäralid/Odensjön.

TEMA: Öppna ditt hjärta.

Ditt hjärta är en portal till andra dimensioner. Denna helgen är för oss som väljer att tro på det magiska, som är andligt nyfikna och som vill uppleva den härliga känslan som uppstår när vi går samman många i grupp.

Med skogens grönska spiras vår inre kraft. In i en ny tidsålder där våra sanna jag får blomma ut. Fria att vara fullkomliga som vi är, fulla av tillit och livskraft.” 

Du guidas in i: 

– meditation, grupphealing och mantrasång. Som släpper tung energi och höjer vår vibration (dvs vi känner oss lättare).

– Skogsbad och medveten mindfulness vandring i skogen. Stunder av närvaro och mystik. Kläder efter väder.

– Trumresa och soundhealing med kristallskålar, välgörande läkande vibrationer intuitivt spelat och guidat.

– Kanske vi får feeling och tar ett magiskt dopp i anrika Odensjön?

– tillåtande mjuk yoga för alla kroppar och fri sinnlig rörelse och dans
(intuitiv kombo av yin/kundalini/medi//shaking/restorative/andningsövningar).

– Du behöver inte känna till begreppen. Kom som du är. Var med på det du känner för.

– Fina förtroliga delningar med varandra.

Du kan förslagsvis bo på charmiga Villa söderåsen som ligger nära, själv för stillhet, eller ta med en vän att dela upplevelsen med? Eller kanske tälta?

”In the sacred circle of light anything is possible. It is time to shine. Together we will rise”
kanaliserat av Jenny

Frukt och te inkl kurshelg. Vi hjälps åt med fram och avdukning i all enkelhet. Du tar med vad du själv vill äta.

r: Lör 1/7 kl 9.30-17.30 +

Sön 2/7 kl 9-14

Kurspris: 2222kr (exkl boende och mat) Friskvårdsberättigande.

Sista anmälan o betalning 28/6. (Betalning kan delas upp vid önskemål). Boka via kontaktformulär.

Betalning via Bankgiro 5126-3911 eller
Swish: 1231793462 Ange i meddelande ”kurs juli och mailadress” för mer info o kvitto dit. (Anmälan är bindande ok att hitta ersättningsperson.)

Bor du i närheten kan du åka hem över natten. Ca 40 min Helsingborg. Ca 45 min Lund, ca 45 min Kristianstad. Alternativt bo över på charmiga Villa Söderåsen rekommenderas som ligger på promenadavstånd till Röstångagården och dikt an skogen. Alternativt så tältar du ute i det fria eller campar i närheten.

Känner du den magiska potentialen för dig och ditt allra bästa? Då är det din tur att unna dig en helg som gör dig gott och ger positiva ringar i livet som helhet. Livet är till för att levas nu.

Med värme,
Jenny

PS. Önskar du assistera mig med praktiska saker denna helg hör av dig, perfekt sätt att få en bonus, som gör gott för dig med mindre budget. Önskar in 2 volentärer 🙂 Skriv om du är intresserad så berättar jag mer.

Lämna ett svar