You are currently viewing Sommaryoga ute ons 22,29/6 & 6/7 Höllviken

Sommaryoga ute ons 22,29/6 & 6/7 Höllviken

yoga ute sommaryoga yoga i gräset

Ute: Rogivande Mjuk stretch onsdagar kl 18.30-19.45 start 22/6

Vill du unna dig en hemester då du kommer ner i varv i kontakt med naturen och ditt andetaget, mjuka inkännande rörelser. Energigivande guidning från hjärtat.
 
Rogivande mjuk yoga som gör gott för rygg och nacke, mjuk stärkande stretch. Sänk blodtryck, minskar oro, och stress, minnesträning, migrän och huvudvärk, ökar koncentrationsförmåga samt hormonbalanserande. Passar dej som både har yogat tidigare eller är ny på yoga. Stel som smidig. Ung som gammal.
 

Sagt om Jennys yoga:

”Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen
 
Var: Efter Granviksförskola och kullarna, vid gräsplan under lönnarna, mot Sandeplanskolan. Utanför Yogastudion, Skogsviksvägen 36, Höllviken
 
När: Onsdagar 22, 29/6 + 6/7
 
Tid: kl 18.30-19.45
 
Rabatt: Betala för alla 3ggr för 450kr
Drop in: 190kr. (Ny hos Jenny: Prova på ute 120kr)
Ingen anmälan behövs.
 
Betalning: Swish: 1231793462 alt Bankgiro 5126-3911 Ange din mailadress i meddelande om du önskar kvitto för friskvård.
 
Du behöver inte meddela ev förhinder eller föranmäla. Men för min skulle är det trevligt om du hör av dig före så vet jag ca hur många som kommer.

Du tar med egen matta och filt ev kudde. Har du svårt att sitta på marken tag med en tältstol eller pall att sitta på. Ta med vattenflaskan. (Lånematta kan hyras för 20kr)

 
 

Jenny har praktiserat yoga sedan 2005 och började med fysiskt krävande Ashtangayogan. Hon har undervisat hundratalstimmar sedan 2005. Nu är hennes fokus på yoga som ger återhämtning och inre lugn och samtidigt mjukar upp kroppen och gör gott för själen. Jenny är utbildad lärare inom hatha, yin, restorative, kundalini och mediyoga.

Lämna ett svar