You are currently viewing Soundhealing vid havet 23/8

Soundhealing vid havet 23/8

 

”Säger bara wow. Den där trumman och din guidning Jenny. Vad vad det som hände. Svårt att beskriva i ord. Underbar upplevelse under bar himmel jag bär med mig i hjärtat” Anna

”Jenny leder inkännande och ödmjukt med stort hjärta. Möjliggör att jag vågar möte det som är. Oavsett känsla som kommer upp kan jag känna mig trygg. Hennes röst är så behaglig att lyssna och slappna av till och jag blir så påfylld.” Helen

 

 

Välkommen till en varm gemenskap i den friska havsluften.

 
Öppna upp för en upplevelse utöver det vanliga i kontakten med naturen, alla elementen,  trumma och kristallskåls välgörande vibrationer. Du sitter eller ligger ner och tar emot och faller in i en djup meditativ avslappning. Du behöver ingen tidigare erfarenhet. Jenny guidar dig så du känner dig helt trygg och lugn.
 
Frigör negativa känslor samt inre stress och få hem din livskraft i kontakt med djupet av dig  själv och något mycket större.
Jag coachar och vägleder dig in i djupavslappning i en trygg gemenskap. Du delar vad du önskar i gruppen. Vi drar vägledande kort om du önskar. Tillsammans skapar vi en helig cirkel.
 
Tid: ons 23/8 kl 18-19.30
 
Plats: Fredshög (förlängning av Kämpingestranden) nära Höllviken. Vi ses vid P-platser (gratis) längst vägen mot Trelleborg, förlängning av Stenbocksväg efter Bärnstensmuséet.
 
Anmälan och betalning:

Swisha 350kr 1231793462 före för att bekräfta din anmälan. Ange din mailadress i meddelande, friskvårdsberättigande, mindfulnessövningar ingår.

Pris: 350kr
Vid regn bokar vi om datum alt är inomhus.
 
Begränsat med platser även om vi är utomhus för att skapa trygghet i gruppen.
 
– Ta gärna med vatten och fika till dig själv samt något att sitta och gärna ligga på, filt samt kläder efter väder. Jag har med värmande te till alla.
 
Välkommen in i gemenskapen fina du som känner dig kallad.
 
Med värme,
Jenny
 
Vägleder bortom minded in i själ och hjärta mångdimensionellt. Du får uppleva än mer av hela dig.

Jenny har spelat intuitivt på sin trumma sedan 2018. Yin, Hatha, Restorative och Mediyogaintruktör. Intuitiv andlig vägledare. Multidimensionell/reiki healer, Beteendevetare och Certifierad ICF samtalscoach.

 
 

Lämna ett svar