You are currently viewing Lucka 3 Glädjekalendern 2018

Lucka 3 Glädjekalendern 2018

Vad får dig att känna dig levande? Då skrattar din själ!

❤️

När jag såg bergsgetterna nyligen i Italien som lever på kanten av djupa stup. Ser fullkomligt livsfarligt ut. Ett snedsteg så är döden där. Jag tror knappast getterna lägger fokus där. De är så fulla av liv i närvaro. Får känna vinden, solen, stjärnorna, utsikten. Närheten till berget och molnen.

❤️

Att njuta av livets storslagenhet. Här och nu. Släppa oro för smärta och döden som egentligen alltid finns nära. Men för det mesta fokuserar vi inte på detta. Vi har fullt upp med att få ihop vår vardag.

❤️

Så även om du lever med en sjukdom, upplever ett mörker i nuet, stress, ångest. Välkomnar jag getterna att inspirera dig. Solen går upp även för dig den finns där för oss alla. Väljer du att se den och uppskatta den? Eller gå omkring med konstant rädsla för något som kanske händer?

❤️

Dessutom berättade en kvinna nyligen om getter som kom när deras ägare spelar ”Vår bästa tid är nu.” Hur kul är inte det. Klart vår tid är bäst nu, kloka getter.

❤️

Vad finns det för dig att njuta lite extra av idag? Kanske mötet med en vän? En solnedgång? Springa? Dansa? Vad får dig att känna dig levande? Då skrattar din själ!

❤️

Med värme och kärlek,

Jenny

Med mig som din samtalscoach möts vi äkta i det som är. Du har så stor potential och min gåva är att se den i dig och väcka din inre glöd. Välkommen att boka en tid i Höllviken, Malmö eller online.