You are currently viewing Prova på yinyoga 4/9 – kursstart 6/9

Prova på yinyoga 4/9 – kursstart 6/9

Finn ditt inre lugn. Varsam guidning in i avslappning och in i ditt andetag i varje position. En mindfullness övning med din kropp som verktyg. Passet hjälper dig att landa in i nuet och släppa stress och press. Ökar kroppskännedom och acceptans till det som är i ökad tillit. Gynnsamt för såväl den vältränade som den stillasittande.

Vi är ca 5 min i varje position, som är sittande eller liggande. Stillheten och varandet hjälper bindväven, som omsluter dina muskler att mjukna på djupet och öppna upp för ny energi och läkning. Gör gott för rygg, ligament och mental själslig träning.

Eftersom intresset var stort och alla inte fick plats att prova 30/8, finns nu ytterligare ett tillfälle inbokat.

Prova Yinyoga tisdag 4/8 kl 18-19.30 endast 100kr

8 veckors kursen startar 6/9 torsdagar kl 19.30-21.
Kursen får du fördjupade kunskaper i yinyogan och alla klasserna är olika, väl förberedda med intuitiv guidning med olika tema så som tillit, självmedkänsla, energi och olika delar av din kropp berörs. Avslutas med guidad savasanna, vila på rygg.
Liten trygg grupp skapas på max 12 personer.
Inga förkunskaper behövs.
Allt finns på plats för dig i form av ekologiska materialval i form av mjuk ullmatta, filt, klossar och bolster (kudde) som stöttar din kropp, efter dina förutsättningar.
Testund efter ingår för dig som vill.
Kurskostnad 1300kr 8 ggr.
Betala prova på 100 kr, betalning = bokning (kurs bet senast 4/9) till swish företag: 1231793462 alt bankgiro 5126-3911. Stäm av att plats finns för dig.

Välkommen med din anmälan eller frågor till jenny(@)professionellcoach.se 

Plats: Flow Academy, Skogsviksvägen 36 (baksidan ner i källaren), Höllviken
Ditt välbefinnande – min glädje.
Hjärtligt välkomna,
Jenny