You are currently viewing Mindful yogakurs start tis 14/9 FULLBOKAD

Mindful yogakurs start tis 14/9 FULLBOKAD

Kom ner i varv. Släpp inre stress i en trygg rogivande miljö i min studio eller i din egen hemmiljö (online). Små mjuka inkännande rörelser i kontakt med andetaget. Kan göras på stol. Utmärkt sätt att komma ner i varv med kärleksfull närvarande vägledning.

Baseras på medicinsk forskningsbeprövad yoga (Mediyoga) som även utförs på vårdcentraler. Gör gott för att sänka blodtryck, minska smärta, rygg och nacke, minnesträning, stärka ditt hjärta, utmattning, migrän och huvudvärk, ökar koncentrationsförmåga samt hormonbalanserande.

Särskilt lämpligt för dig som är andligt öppen och ser dig själv som något mer än din kropp, att du även har en själ. Jenny väver in information om ditt energisystem, chakran och olika budskap, så som att moder jord bär dig och stärker och grundar dig. Passar det tankesättet dig kommer du älska hennes intuitiva varma guidning och inkänning av de energierna som råder i nuet så som månens skiftningar och inverkan.

Passar dej som både har yogat tidigare eller är ny på yoga. Stel som smidig. Ung som gammal. Små inkännande rörelser varvas med stilla varsam stretch.

Du blir automatiskt bokad till kursens samtliga 6ggr.

Få platser i Höllviken. Fortsatt pademianpassat för att även passa riskgrupp.

Online: Kursen sänds även live via Zoom, alla får tillgång till inspelningarna, kan du inte en gång har du en vecka på dig att göra klassen hemma tills nästa live. Det är ett enkelt verktyg, du behöver inte synas eller höras. Beskrivning kommer efter anmälan före kursstart.

Var: Skogsviksvägen 36, Höllviken

(Ingång på baksidan av huset, P-platser längre upp mot gatan mot IP.)

FULLBOKAD håll utkik efter ny kurs efter novemberlovet.

När: 14/9, 21/9, 28/9, 5/10, 12/10, 19/10

Tid: kl 17.45-19

Pris: 1390 kr.

Swish: 1231793462 alt
Bankgiro 5126-3911 senast 3 dagar efter anmälan eller enl ök. Ange din mailadress i meddelande och Mindful yoga online alt på plats. OBS viktigt att du även bokar dig via Boka direkt så din plats är säkrad i systemet. (se knapp dit nedan.)

Innehåller;
Variation på Yogaprogram med olika teman men samtidigt igenkänning och fördjupning.

Ingår andningsövningar. Guidning in i nuet. Avslutas med meditation, ibland mantrameditation (chanting.)

Tag gärna med egen filt om du vill även matta pga pademi. Stolar och mattor finns.

Rekommenderas att även göra delar av övningarna dagligen hemifrån för att få hållbara långsiktiga resultat. Denna kursen får du tillgång till materialet hela kursperioden och möjlighet att skapa en god ny rutin för dig och din hälsa och välmående.

“Genom de små dagliga förändringarna skapar du de stora skillnaderna i din kropp och själ. Tack för dig som släpper in mig i ditt innersta för att guida dig för ditt högsta bästa” /Jenny

Dörrarna öppnas, både fysiskt på plats och online i i Zoom, 10 min före starttid och stängs utsatt tid.

Ser fram emot att mötas i trygg fin gemenskap.

Välkommen.
Jenny

Jenny Åsenlund är beteendevetare i grunden och rrfaren yogainstruktör inom olika traditioner så som Hathayoga, Mediyoga och yinyoga. Hon varvar mindfulnesstekniker och stärkande budskap på ett intuitivt unikt sätt i sin yoga. Hennes unika ledarskap skapar magiska stunder av varm gemenskap som hjälper dig släppa det som inte gynnar dig och fyller på med vad du behöver mer av kroppsligt och själsligt.

Sagt om Jennys yoga: “Efter din yoga märker jag framförallt att jag är lugnare, kan ta hand om min familj bättre. Blir inte lika lättirriterad. Min man säger:  Fortsätt med det för du gör, för vi älskar dig än mer när du varit hos Jenny. Din harmoni sprider sig hit” /Tack, Lena

Lämna ett svar