You are currently viewing Yinyoga tisdagar kl 19.15. Drop in vid plats.

Yinyoga tisdagar kl 19.15. Drop in vid plats.

Lugn meditativ yoga. Sittande och liggande positioner i ca 5min, kroppen stöttas av kuddar och klossar efter dina förutsättningar. I kontakt med andetaget kommer du ner i ditt lugn och ro system.

Årets sista yinyogakurs är fullsatt och startad. Drop in vid plats. https://www.bokadirekt.se/places/flow-academy-professionell-coach-o-yoga-25360/-yinyoga-drop-in-p%C3%A5-kurs-448358?sr=45383

Ökar självläkande förmågan och har stressreducerande effekt. Gör gott för din rygg och stretchar varsamt ut bindväven på djupet, som omsluter dina muskler. Minskar skaderisk. Bra träning för dig som är fysiskt aktiv och även för dig som har stillasittande jobb.

Jag har skapat en mysig oas för dig att släppa all stress press din vanliga vardag. En möjlighet att få vara med dig själv och landa på en rogivande plats.

Avslutas med savasanna (liggande guidad vila) samt kort meditation.

Ökar din självkännedom, acceptans och vänlighet till dig själv.

Tid: tisdagar kl 19.15-20.45

start 5/11 avslut 17/12.

Alternativt drop in, vid ledig plats 220kr/gång. Anmälan till kurs är garanterad plats alla 7 gånger (ca 180kr/gång) Du anmäler endast frånvaro.

Plats: Skogsviksvägen 36, Höllviken (ingång på baksidan av huset, ner i källaren) Gratis P-platser längre upp på gatan.

Alla material, så som ekologisk ullmatta, bolster, klossar, filt och lavendeldoftande bovete ögonkudde, finns på plats för dig.

Varje klass har ett tema, så som tacksamhet, kärlek, detox etc. Positionerna varierar.  Vår kropp och olika kopplingar till energipunkter, meridianer enligt kinesisk medicin. Vi frigör energi med hjälp av positioner, andning och mentala affirmationer.

1 avbokat tillfälle min 24h för klassen (gäller 1 gång) går att ta igen på annan öppen klass under terminen. Därav att det möjligt med Drop in även vid fullsatt kurs.

barfota i sanden

Betalning och bokning via Boka direkt kopplas du till Klarna (går att delbetala) Pengarna dras först efter klassen avslutats. No shows debiteras. Gäller som friskvård.

Välkomna nybörjare som tidigare kunder.

Ser fram emot fina stunder tillsammans.

Välkommen,

Jenny

Lämna ett svar