You are currently viewing Söndagsyoga. Yin 19/5, 9/6 kl 15

Söndagsyoga. Yin 19/5, 9/6 kl 15

Jag önskar ge dig en rogivande upplevelse för kropp och själ. Släppa stress och press, öppna upp för sinnesro och mer energi.

Du behöver ingen tidigare yogaerfarenhet. Du som är van yogi får ut lika mycket av klassen. Alla utför efter sina förutsättningar, utan jämförande. Vi skapar en tillåtande plats tillsammans.

– Torsdagar yinyoga kl.19.15-20.45   Chakrabalansering kropp och din mentala styrka. Pågående kurs men även öppen för drop in.

Söndagsyoga öppna klasser för alla:

– Söndag 19/5 kl 15 Yinyoga

– Söndag 9/6 kl 15 Yinyoga

 

Ingång baksidan av Skogsviksvägen 36, Höllviken. P-plats längre upp på gata med P-skiva.

Allt finns på plats för dig i form av ekologisk ullmatta, filt, klossar och bolster (kudde) som stöttar din kropp utifrån dina förutsättningar.

Yinyoga

Jag guidar dig in i avslappning och in i ditt andetag i varje position. En närvaroövning med din kropp som verktyg. Passet hjälper dig att landa in i nuet. Ökar kroppskännedom och acceptans till det som är i ökad tillit. Gynnsamt för såväl den vältränade som den stillasittande. Stretchar varsamt ut bindväv/fascia, ligament på djupet, gynnsamt för ryggen, utifrån dina förutsättningar. Vi är i positioner ca 5 minuter.

Klasserna har olika positioner och teman så som  tillit, acceptans, släppa taget, detox, självkärlek. Med stor omtanke guidar jag dig.

Mediyoga:

Stressa ner, hålla dig frisk och få en mer hälsosam rygg. En lugn stund för dig. Ung som senior. För alla. Enkla mjuka flöden och andningstekniker. Övningar kan även göras sittande på stol. En liten grupp i trygg rogivande miljö. 

Restorative yoga:

Positionerna påminner om yinyoga. Men är totalt vilande återhämtande yoga. Ska bara vara skönt och helt rogivande. Kontakt med andetaget. Guidas varsamt in i avslappning. Utmärkt rehabiliterande energigivande yogaform. Kan även skapa kreativitet.

Bokningsida, betaling och tider och mer utbud: https://www.bokadirekt.se/places/flow-academy-professionell-coach-o-yoga-25360

För dig som vill ingår te efteråt.

Pris: 200kr/gång  (10-klippkort/vårdekort 1750kr gäller 1 år)
Första gången: 150kr

Följ mitt nyhetsbrev så får du info på mailen när tiderna läggs ut. Se längst ner till på hemsidan.

Sagt om Jenny som yogaledare:
”Yoga under din varsamma och varma ledning är en underbar upplevelse. Känslan av välbefinnande sitter kvar länge. Du är fantastisk.” 

”Du får mig att känna mig bekväm även i det okända och som att du pratar direkt till mig och vad jag behöver. Helt ljuvlig röst dessutom.”

Kom en stund innan och landa in, dörrarna öppnar 15 min före. Klassen börjar utsatt tid.

Välkommen att ge dig själv en hållbar gåva.

Med värme,
Jenny

Ledare; Jenny Åsenlund lärare i Mediyoga, yin och hathayoga, Certifierad ICF coach och beteendevetare. Följ på FB/Instagram under Professionell coach